Odpověď na příspěvek od bayt:
Moc jsem prispevek nepochopila, ale znam hodne do… @bayt No právě, že by to bylo částečné obcházení garáže... :-(Odpověď na příspěvek od lencus:
@josefx @lencus já bych garáž neposouvala. Nevím jak vy, ale jak já pracuji tak to co si hlavně užijí je večerní slunce. Možná by stálo za to předělat vchod na bok předního domu. Tedy hned za garážOdpověď na příspěvek od artep1987:
@lencus já bych garáž neposouvala. Nevím jak vy, … @artep1987 Mám to podobně... Chtěla jsem nechat západ otevřený, navíc na té straně u souseda bude absolutní volno kvůli ochrannému pásmu, takže více soukromí. Bohužel mi ale nijak ten vchod hned na rohu za garáží nevychází...Odpověď na příspěvek od lencus:
@artep1987 Mám to podobně... Chtěla jsem nechat z… @lencus Lenže tým prídete v zime o jediné slnko za deň a to je práve z juhu. Slnko je v zime fakt nízko. Tiež by som tú garáž presunul na SZ. Alebo zrušiť garáž, posunúť barák bližšie ku ceste a mieto garáže urobiť zastrešenie pre autá. Zaparkujete a suchou nohou vôjdete do baráku. Nejaký záhradný domček/sklad by som dal až za barák.Odpověď na příspěvek od roman_:
@lencus Lenže tým prídete v zime o jediné slnko z… @roman_ Tak šířka domu je zakreslená zatím jen orientačně. Možná zvolím menší šířku domu, tím by se celý RD dostal trochu více dozadu a tak by níže položené slunce mohlo být v pohodě. A nějak si neumím představit, že celý dům se posune k cestě a obývák bude nakonec na severu a přijdeme o velkou část osluněné zahrady??Odpověď na příspěvek od josefx:
A s pozíciou domu sa nedá hýbať? Žeby sa dom posu… @josefx Hýbat s pozicí domu se dá jen uvnitř té čárkované linie. Dávat RD více k cestě mi nějak postrádá smysl (viz předchozí odpověď).