Zkušenosti se spravadotaci.eu

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda jste někdo řešil rekonstrukci přes web spravadotaci.eu?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od davidat:

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda jste někdo ře…
@davidat Firma, ktorá si rada ukrojí z dotácii za to, že sa nebojí zavolať na poradenské miesto a zistiť, čo všetko k tomu potrebujete.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od davidat:

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda jste někdo ře…
@davidat Když se podíváš do VR tak poslední účení uzávěrku nemají zveřejněnou, ale v roce 2022 měli tržby pouze 100t a celkově byly půl mega v mínusu. Navíc v květnu tohoto roku firmu koupila jiná firma, kterou vlastní člověk, který byl jako spolumajitel téhle firmy v roce 2011 vymazán.... Trošku zvláštní. Co by mně ale osobně vadilo jsou podvodné recenze na jejich stránkách. Těžko můžou mít každý měsíc X desítek spokojených zákazníků, když tomu neodpovídají tržby. A navíc kompletně všechny 5* a strašně oslavné. Ještě vidím jeden problém a to, že firma Comfort group, s. r. o. určitě nedělá "práci" (zateplení, FVE, okna, ....) ale pouze "vyřídí" dotaci. Což je dneska naprosto triviální. Opravdu to SFŽP strašně zjednodušil. Takže se mně to zdá jako vyhazování peněz. Ještě bych pochopila, když dotaci vyřídí firma, která tu práci udělá, ale brát si externí firmu na vyřízení mi přijde vyhazování peněz. Zprávy o instalaci stejně musí potvrzovat a vyplňovat instalační firma + musí mít k tomu příslušnou profesní kvalifikaci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?