Odpověď na příspěvek od myfairlady:
máme ještě tuhle verzi s pokojem navíc, přidat dv… @myfairlady kuchyně a koupelna se dávají většinou k sobě aby rozvody byly co nejkratší. Kumbal na venkovní věci je zbytečný, to si venku postavíte za pár tisíc budku (máme roky a pohoda). Ani jeden z těch návrhu nevypadá dobře. Najdete odborníka. Vůbec ani netuším v jakém je stavu stodola. Jak to bude s nosností atd. Pokud s tím počítáte na stáří, nedávejte vůbec vanu, ale bezbariérový sprcháč. Pokud chcete krb, tak musí být zakreslen, jinak to dle návrhu vypadá max na podlahové topení. Nikdy nedávejte postel k více jak jedné stěně a pod okno, zvlášť, když tu místnost nechcete pořádně vytápět.Odpověď na příspěvek od artep1987:
@myfairlady kuchyně a koupelna se dávají většinou… @artep1987 díky moc za tipy, máte pravdu ! sprchový kout na stáří ano, ta postel - ano, máte pradu, krb ještě nevíme kde by byl, no, někde uprostřed. nebo dvoje kamínka. taky to mohou být dva prostory větší, zas není problém, zatopit na dvou místech.. no, přemýšlíme, jsme na začátku. Druhá varinta je uržovat obří nezateplenou dvougenerační vilu z padesátých let, co je vedle, ale takový dům by nás zabil, není nám dvacet - s tím uděláme nevím co...Odpověď na příspěvek od myfairlady:
takle třeba ty pokoje na krajích. kuchyn a koupel… @myfairlady Tohle mi atím přijde nejlepší - vyšly tam 3 pokoje, a rozvody vody jsou u sebe.Odpověď na příspěvek od myfairlady:
@myfairlady Tohle mi atím přijde nejlepší - vyš… @myfairlady myslím, že wc musí být za 2 dveřmi. 🤔Odpověď na příspěvek od myfairlady:
@myfairlady Tohle mi atím přijde nejlepší - vyš… @myfairlady myslím, že wc musí být za 2 dveřmi. 🤔Odpověď na příspěvek od m2s:
@myfairlady myslím, že wc musí být za 2 dveřmi. 🤔 @m2s jo, pravda. tak malou chodbičku tam udělat, ano.Odpověď na příspěvek od m2s:
@myfairlady myslím, že wc musí být za 2 dveřmi. 🤔 @m2s wc musí byť z chodby, nie z obytnej miestnosti, ale zároveň chodba nemusí byť oddelená dvermi od obytnej miestnosti, takže stačia jedni dvere, ale musí to byť dispozične zrejmé, že je to chodba.Odpověď na příspěvek od roman_:
@m2s wc musí byť z chodby, nie z obytnej miestnos… @roman_ nevěděla jsem úplně přesně jak to je, proto jsě právě psala "myslím". 👍🏻Odpověď na příspěvek od myfairlady:
máme ještě tuhle verzi s pokojem navíc, přidat dv… @myfairlady Mě se líbí víc tá druhá varianta, vždyť ložnici potřebuješ jenom na spánek a uložení věcí :D Takhle ti tam vznikne krásný prostor navyše, možná jako zimní zahrada ? :)