Odpověď na příspěvek od alenavor89:
Dobrý den, řešíme rekonstrukci bytu a máme několi… @alenavor89 Máme také 2 holky (12, 14) a 2 koupelny. Určitě bych šla do dvou plnohodnotných koupelen. Nejvíce se mi líbí obrázek 2, jen bych posunula příčku u pračky a pračku dala holkám do koupelny. Vadil by mi hluk z pračky na chodbě. Někdy u nás nestačí ani 2 koupelny, jsme 2+2 osoby. 😉Odpověď na příspěvek od alenavor89:
Dobrý den, řešíme rekonstrukci bytu a máme několi… @alenavor89 Ted jsem si všimla, že u velké koupelny není sprcháč. Velkou koupelnu bych udělala jako je na 1.obr (se vším)Odpověď na příspěvek od veronikaka:
@alenavor89 Ted jsem si všimla, že u velké koupel… @veronikaka moc děkuji za komentář, vaše varianta s tím, že v jedné koupelně by byl sprcháč i vana, by byla nejlepší, ale mezi těmi obrázky je rozdíl v posunu stěny a oboje by se do velké koupelny už nevešloOdpověď na příspěvek od alenavor89:
Dobrý den, řešíme rekonstrukci bytu a máme několi… @alenavor89 mě se líbí varianta 2. Kde pračka a sušička budou na chodbě asi ve skříni. Jinak bude v té jedné koupelně až moc vedro a bude nepoužitelná, když pojede sušička. Jinak my máme doma 2 koupelny. Jednou záchod a sprcha. Podruhé záchod, sprcha a vana. Jsme tři. Realne se používá hlavně horní sprcha a tak 3x do měsíce vana pro malou dceru. Jak ale vyroste, tak bude asi na nic. Možná zvažte, zda je ta vana fakt nutnost, nebo by se dala nahradit velkým sprchovým koutem. Osobní zkušenost, jsem z domu a bytu, kde vždy byla vana a v domě jsem chtěla velkou sprchu. Bydlíme 2 roky a ve vaně jsem nebyla ani jednou. Já osobně nesnáším záchod v hlavní koupelně, ale chápu, že tady se to asi nedá vyřešit jinak.Odpověď na příspěvek od artep1987:
@alenavor89 mě se líbí varianta 2. Kde pračka a s… @artep1987 za mě bych taky vanu nepotřebovala, ale máme dvě maličké děti, které tráví každý den ve vaně tak půl hodinu, ale jasně, za 10 let to potřeba nebude. Také bych měla raději samostatné WC než v koupelně, což by asi znamenalo se jednoho wc vzdát (taky možnost). Teď hlavně řeším, jestli mít dvě plnohodnotný koupelny (kde bude záchod+ něco na umytí) nebo to nacpat všechno do koupelny a nechat si jeden samostatný záchod.Odpověď na příspěvek od alenavor89:
@artep1987 za mě bych taky vanu nepotřebovala, al… @alenavor89 Samostatný záchod je na nezaplatenie. Nemôže sa stať, že sa niekto bude pol hodinu kúpať a vyradí tým záchod. Plus ženy dokážu tráviť v kúpeľni nezmyselné množstvo času.Odpověď na příspěvek od alenavor89:
Dobrý den, řešíme rekonstrukci bytu a máme několi… @alenavor89 tak z využitelného hlediska bych šel do těch dvoch koupelen, už si jen pak určit aby vám holky pomáhali s úklidem 🙃