Nevím, kde začít a co dřív

Ahoj, budu dělat rekonstrukci kuchyně (mimo jiné). Rozměr místnosti je 360 x 180. Kuchyňská linka bude po delších stranách naproti sobě. Z jedné strany je okno. Přemýšlím jak umístit spotřebiče. Pod okno dřez, naproti varná deska a vlevo vedle dřezu lednice? Nebo jinak? Nemám vůbec na to teď vůbec buňky...
Odpovědět
@areh mrkni na nas navrh, mame stejne rozmisteni ...
Odpovědět
@areh Ale na to nepotřebujete buňky 😄 teda potřebujete alespoň 2 a synapsi mezi němi, která vám dá impuls k tomu zajít do kuchyňského studia či za truhlářem 😉 Ze zadání jenom rozměrů vám nikdo správně neporadí.
Odpovědět
Já bych doporučila především prostudovat pravidlo kuchyňského trojúhelníka. "Tato roky prověřená metoda spočívá v pomyslném spojení základních pracovních bodů do tvaru trojúhelníku tak, že díky jejich rozmístění zajistíte v kuchyni plynulý a hladký provoz. Třemi základními pracovními body jsou: dřez neboli mycí část, sporák či varná deska jako varná část a do třetice všeho dobrého - lednice, mrazák a prostor pro skladování potravin jako skladovací část. Obecné pravidlo zní, že vzdálenost mezi jednotlivými body by neměla být menší než 1,2 metru a větší než 2,75 m."
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?