Odpověď na příspěvek od dusver:
Ahoj všem, moc bych vás poprosila o radu, je to… @dusver Z tohoto rozpisu se moc nepozná. A jako dobrý vtip mně připadá spárování za m2.Odpověď na příspěvek od edison101:
Nepišete zda je to i s nějakým materiálem nebo je… @edison101 Co v tom není započítané jsou obklady,počítám s 60x60, jinak příprava podkladů ano. Lokalita je Pardubický kraj.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@dusver Z tohoto rozpisu se moc nepozná. A jako… @jozkakomosny to počítání na m2 je kravina? Jsem ženská co tomu fakt prd rozumí a tak budu ráda za každý názor🤦🏼♀️Odpověď na příspěvek od dusver:
@jozkakomosny to počítání na m2 je kravina? Jsem … @dusver No u spárování je to kravina. Polopatě: Představte si třeba velkoformátovou dlažbu 90 x 180 cm, kolik bude cm spáry na m2. A proti tomu dlažbu 15 x15 cm. Tady musíte vyspárovat ještě celý "vnitřek" toho m2.Odpověď na příspěvek od dusver:
Ahoj všem, moc bych vás poprosila o radu, je to… @dusver to je i s materiálem takže jo to je cena v pohodě bych řeklOdpověď na příspěvek od edison101:
@jozkakomosny ale normálně se to tak dělá, kolik … @edison101 Jasně. Ale z toho rozpisu se nepoznalo vůbec nic, žádné rozměry. Takže cena je vyloženě střelba od boku. Jinak samozřejmě že se to tak dělá, "dlažba 30 na 30, tolik a tolik m2, cena za m2".Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@dusver Z tohoto rozpisu se moc nepozná. A jako… @jozkakomosny A jeje ouřada by chtěl asi nacenit za běžný metr spáry🙄. Normální opravdu je nacenovat dle typu obkladu ci dlazby na m2.Odpověď na příspěvek od panlorenc:
@jozkakomosny A jeje ouřada by chtěl asi nacenit… @panlorenc A chytrolín z Benešova si nepřečetl předchozí příspěvky a plácá a plácá...Odpověď na příspěvek od dusver:
Ahoj všem, moc bych vás poprosila o radu, je to… @dusver No pokud máte obklady za 8000kc/m2. Tak praco máte docela levnou. Zkrátka chci říct, že z dotazů a informaci nejde říct...Odpověď na příspěvek od dusver:
Ahoj všem, moc bych vás poprosila o radu, je to… @dusver no u nás si před 2 roky ještě účtovali i likvidaci odpadu za každou místnost. Měli jsme to ale přes developer a jeho vybranou firmu, tak to nešlo moc měnit. Dole jsem přidala rozpis práce (mtz) co si účtovali za malou koupelnu.Odpověď na příspěvek od artep1987:
@dusver no u nás si před 2 roky ještě účtovali i … @artep1987 přesun hmot zcela běžná položka. Nevím kdo by to pro koho dělal zadarmo? Já to tam měl taky, ale domluvil se s firmou, že si to zlikviduju sám....to ale záleží na každým, jak moc se komu chce pracovat, být špinavý, mít auto, vozejk atd....Odpověď na příspěvek od davex:
Nechutná cena. Jestli je ale někomu schopen tyto … @davex stačí pořádně číst to tam má 😉😉 a že vy pracujete zadarmo a neřeknete si o peníze je vaše chyba 😉Odpověď na příspěvek od edison101:
@davex stačí pořádně číst to tam má 😉😉 a že vy pr… @edison101 Zadarmo nedělám a zároveň nejsem šmejd, co okrádá druhé... To se jaksi dneska už nenosí.Odpověď na příspěvek od davex:
@edison101 Zadarmo nedělám a zároveň nejsem šmejd… @davex s tím okrádáním nesouhlasím pokud někomu nabidnu cenu práce a on to přijme tak to není zlodějna i když je to třeba přestřelené. Třeba když jsem minulý týden dělal El. instalaci pergoly a vzal jsem si za to včetně veškerého materiálu 7000, jsem šmejd Když mi to nakonec vyšlo na 1000kc/hod? Osobně si dávám sazbu podle toho jak na tom dotyčný je.Odpověď na příspěvek od edison101:
@davex s tím okrádáním nesouhlasím pokud někomu n… @edison101 Vzhledem k zachování slušnosti se k tomu raději vyjadřovat nebudu.Odpověď na příspěvek od edison101:
@davex s tím okrádáním nesouhlasím pokud někomu n… @edison101 To je zas diskuse...proc bys mel byt smejd ...jako smejdy,velke smejdy,vidim retezce a jejich zlodejske ceny v CR; bohuzel nemame odbory jako v Nemecku, takze ty nechutne a nekolikanadobne obch.marze musi dohnat zde.A clovek jist musi,tak musi i nakupovat.Odpověď na příspěvek od catle:
@edison101 To je zas diskuse...proc bys mel byt s… @catle Můžu si nechat vysvětlit pojem několikanásobné obchodní marže?Odpověď na příspěvek od davex:
@catle Můžu si nechat vysvětlit pojem několikanás… @davex A uz jste slysel o hazeni perel svinim?!Odpověď na příspěvek od catle:
@davex A uz jste slysel o hazeni perel svinim?! @catle O tom je tento příspěvek.Odpověď na příspěvek od davex:
@edison101 Vzhledem k zachování slušnosti se k to… @davex k čemu že si účtují podle toho pro koho dělám? Není to moje hlavní obživa ale přivýdělek na kupování blbosti. A nevidím nic špatného na tom když tomu kdo na to má nadsadim cenu a když to přijme pro mě líp. Aspoň mám vidělane na to jak lidem co jsou na tom blbě jdu El opravit. Za kafe nebo tabulku čokolády.Odpověď na příspěvek od edison101:
@davex k čemu že si účtují podle toho pro koho dě… @edison101 Hele v klidu, skorošvagr dělá kuchyně a práce má až až. A někdo chtěl nabídku a protože skorošvagr neví kam dřív, tak ji trochu napálil, by to dělat nemusel. A nakonec byl stejně nejlevnější a pořadník se mu prodlužuje.