Zazdění lodžie. Kolik to stojí? Je třeba povolení?

Profilova fotka
Ahoj :) jelikož máme malý byt 2+1 a plánujeme rodinu tak se snažíme "nafouknout" byt. Napadlo nás vyzdění,protože máme naprosto zbytečně 3balkony, v pidi-obýváku, kuchyni a pokoji. Chceme 2 zrušit a zvětšit tak obytný prostor v kuchyni a obýváku, ale nevíme kde začít. Kolik to vůbec stojí, jestli je potřeba stavební povolení, jak to potom vypadá - na jedné fotce jsme si všimli že je z toho spíš výklenek :-| . Budu moc ráda když nám poradíte :-) Iveta
@iviisek kamarádka si chtěla zasklít balkon a přišla jim tam paní z úřadu na schválení, ale říkám, bylo to jen zasklení. A protože byli jako první, museli mít snad souhlas všech sousedů nebo co to tenkrát obíhali, ale také už je to nějaký rok, takže si toho moc nepamatuju. Teď budou tu původní zeď strhávat, takže se jim zasklený balkon stane vyloženě součástí interiéru.
@iviisek Já si taky myslím, že to nebude tak jednoduché. Změní se vzhled domu. Raději bys měla prvně zajít na stav. úřad a zeptat se, co to všechno obnáší a jestli to vůbec povolí.
Profilova fotka
No na našem paneláku už pár takových přestavěných balkonů je, ale chtěla jsem se zeptat nejdřív tady, abych nemusela zvonit na sousedy, nikoho tu totiž neznám :-)
@iviisek tak to vem jako výzvu a možnost seznámit se ;-)
Profilova fotka
:-D :-D to jooo, ti mě budou milovat až budeme vrtat do panelu ;-)
@iviisek Ahojky, prosim skus pozriet do tychto tem: http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?