Odpověď na příspěvek od rumcajk:
Když to půjde dobře tak 6 milionů. Když špatně, t… @rumcajk Vila je nádherná, vždy se mi líbila a nyní je na prodej. V ulici je spousta rekonstruovaných nádherných vil, tahá mě to za srdce, nic víc v tom není, prostě chuť ji zachránit a to bývá vždy neekonomické a nerozumné:) Díky za názor.Odpověď na příspěvek od lindusss2005:
Dobrý den všem. zajímá mě názor zkušených, co si… @lindusss2005 rekonstruoval jsem neco podobneho mensi(cca 160m2) a bez problemu ve statice. konec rekonstrukce 3roky zpet a reko za 4.5m (bez zahrady/plotu atd...) ted bych byl tak za 6 tohle zalezi do jakeho stavu ale nekde mezi 6-9m spis ta horni hranice tohle nerokonstrujete ze tam date dvere z obi a podlahu za 300kc/m2. Jinak vila je to krasna pokud mate ty penize urcite vemte na prohlidku nejakeho inspektora/stavare at to projde s vama... da vam presnejsi odhad...Odpověď na příspěvek od raziel628:
@lindusss2005 rekonstruoval jsem neco podobneho m… @raziel628 Díky za názor!Odpověď na příspěvek od horst_fuchs:
Stavba nádherná, ale ty praskliny v obvodové zdi … @horst_fuchs jojo, ta zed' je hodně špatná, je tam trhlina ohromná, těžko říct jak by to šlo dát dokupy a na kolik by ta "sranda" vyšla celkově, ale mě se ten dům prostě líbí, proto zjištuju jen tak by oko co si tom kdo myslí a na kolik to tady kdo odhadne. Taky děkuju za názor.Odpověď na příspěvek od lindusss2005:
Dobrý den všem. zajímá mě názor zkušených, co si… @lindusss2005 jestli to má pro vás nějakou citovou vazbu tak je to těžké posuzovat. když vás k tomu táhne tak to pro něco musí být :)Odpověď na příspěvek od lindusss2005:
@horst_fuchs jojo, ta zed' je hodně špatná, je ta… @lindusss2005 vsechno se da bude pravdepodobne hnuty roh proste se postupne obkope a posili zaklady pak se to vevnitr sesije ale je to muze byt klidne za milion+. Ale musi to nekdo videt a odborne posoudit...Odpověď na příspěvek od rumcajk:
Když to půjde dobře tak 6 milionů. Když špatně, t… @rumcajk ted se o cene bavili s manzelem a vidime to velmi podobne: 5 -7 mil Kc. Ale velmi zalezi na mnoha dalsich promennych: - do jakeho levelu to chteji dostat - reko na klic nebo dodavatelsky A kdyz vidim tu obrovitanskou dolni chodbu se schody az nahoru a vysoke stropy,tak mi neda si nevzpomenout na dnesni ceny energii a tedy,ze dispozicne uz je bohuzel tento 100 let stary dum zcela poplatny dnesni dobe.Odpověď na příspěvek od lindusss2005:
@horst_fuchs jojo, ta zed' je hodně špatná, je ta… @lindusss2005 kupovat to za 10 mega je 1.ekonomicky nesmysl vzhledem k potrebnym financim na reko. Na 1.pohled zvenku hezka az romanticka vilka celkem,ale po navsteve vnitrku brat nohy na ramena.Odpověď na příspěvek od alesok:
I kdybych měl tolik peněz, tak si neumím představ… @alesok možná jedině v tom případě že by to bylo ubytování pro turisty nech mi to vrátí finance 😃Odpověď na příspěvek od pokvan:
@alesok možná jedině v tom případě že by to bylo … @pokvan V tom případě ještě docela okej. Ale i tak by to trvalo velmi dlouho, než by se ti investice vrátila.