Odpověď na příspěvek od evizna:
Zdravím, chtěla bych vědět, zda lze zkolaudovat… @evizna Máte nějaký důvod, proč by to nemělo jít? Pokud byla stavba řádně povolena a je provedena podle schválené PD, tak není důvod, aby nebyla zkolaudována.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@evizna Máte nějaký důvod, proč by to nemělo jít… @jozkakomosny Jde mi hlavně o to vytápění pouze tuhými palivy. Pokud bude kotel na tuhá paliva staršího data (nebude splňovat nová kritéria) ale je již v provozu (i když v nezkolaudovaném domě) může být i tak dům zkolaudován? Nebo bude pro kolaudaci nutný kotel nový ( dle emisí)?Odpověď na příspěvek od evizna:
@jozkakomosny Jde mi hlavně o to vytápění pouze… @evizna Je to složitější. Píšu Vám soukr. mail.Odpověď na příspěvek od evizna:
@jozkakomosny Jde mi hlavně o to vytápění pouze… @evizna Lokálnych topidiel by sa zákaz týkať nemal, aspoň myslím.Odpověď na příspěvek od roman_:
@evizna Lokálnych topidiel by sa zákaz týkať nema… @roman_ Samozřejmě že se týká. Zvláště v popisovaném případě, kdy je to jediný zdroj vytápění domu.