Dobrý den, mám otázku na kterou jsem si vědoma nelze jednoznačně odpovědět, ale ráda bych aspoň přibližně / řádově. Firma nám dodělávala o jednu řadu ztrac. bednění navíc jelikož zjistila na místě, že v jednom rohu domu je pozemek o 63 cm níž ( dům 8,2 m x 9,2 m ). Vyčíslili nám navíc: nadstavení pásů o 1 řadu ztr. bednění vč. výztuže a vyplnění betonem, tepelná izolace soklové části navíc, nadstavení vývodů splaškové kanalizace + vývody zemnění, hutnění násypy mezi pásy na víc vč. bagru. To za 32 tis. Myslíte, že cena je adekvátní?
Asi je, já dělám známým dům a zákl. desku 20 x 8,4 m x 4 řad bednění jsem dělal za 150/hod., takže mi to za měsíc udělalo nějakých 19. tis.. To jsem ale vůl, že jsem si neřekl o víc :-). Spočítal jsem ty Vaše rozměry zhruba za bednění, štěrk a beton a vyšlo mi cca 23 tis., takže ještě práce to zateplení a je tam 32 tis. Asi Vás na hůl nevzali. Ještě nevím, jestli jste si ten materiál platili sami nebo oni, jestli si počítají jen za práci 32 tis., tak Vás odrbali.