Je tu někdo,kdo si platil advokáta na přepis domu a uschovu a vše okolo toho? My jsme šli k advokátce s tím,že majitel domu nám řekl rovnou,že by chtěl tuhle advokátku ,že nebude ani drahá.A že pujdeme na pul s placením těchto nákladu.Dneska mi přišlo vyučtovaání od advokátky na 15500,- emoticon Myslela jsem si že je to jeste na pul.Ale to už je prý ta pulka.Je možné aby si vzala 30tisic? Jsem s toho nemile překvapená a dost mě to naštvalo.všude mají ceníky kolem 12-15.Tak jsme počíátala s takovou cenou,ale 30? Jak se proti tomu máme bránit? Asi nijak že :-|
@charado Tak to je taky síla.Ale právě je i o té rozdílné ceně domu. Jinak ve smlouvě nic o elektrine apod ani není. A to nemluvě o tom ,že jsme 2 tisíce za vklad do katastr platili vzlášt za svého.takže to si ani uctovat nemuze :-D Jinak dan z predovu nemovitosti jsme platili s naší dobré vule na pul.Nemuseli jsme.A tak toho pěkně využili a jeste jim to nestačilo!
Tak už to máme snad za sebou.Včera jsme měli schuzku s advokátkou. Začala tam na nás vytahovat její nesmyslné vyčíslování,kde byli dohromady 4 řádky a bylo to napsané tak všelijak.Tak jsem ji na to řekla svoje,nvíc že na faktuře kteoru nám zaslala není ani razítko a je tam uveden paragraf,podle kterého jsme se na ceně měli domluvit,což není pravda.Pak řekla že už to s námi řešit nebude a že po nás nic nechce :-D Natož jsme ji řekla že to zas ne,že si to zaplatíme,ale tak,jak bysme platili jiným advokátum.Tudíž max 8 tisíc.takže jsme ji dali 4tisice jako polovinu jak bylo dohodnuto.Akorát teda tvrdila že první fakturu žádnou nemá,že nemá co rušit a vypsala nám to na příjmový doklad.Je tam teda i její razítko i napsané za právnické služby a naše jména.Tak doufám že už na nás nic jiného vytáhnout nemůže :-| No zajímavé že klesla ze 30tisíc na 4.A chovala se u toho hrozně mile ještě k tomu.Tak jsem ráda,že se to takhle vyřešilo.Doufám že už bude klid! ;-)
@maki25 Mazec, každopádně si vše schovej, kdyby něco. Gratuluju k vítězství. Takže v tom byl i daňový podvod? Když chtěla vyfasovat prachy bez faktury? To jsou dneska poměry :-(
Děkuji. No mylsím že druhá strana puvodně neměla v plánu dávat nic,jelikož jsou to známí a on si ji vybral s tím že je levná a známá.Takže to bylo předem nejspíš domluvené tak,že nás zkásnou a on nebude platit nic.Ale to už je jeho problém jak se ted domluví a co jí dá, nebo ne. :-) No a i kdyby tma byla nějaká chyba, tak se to může napadnout? I když už je dum náš na katastru? Já myslím že banka to musela kontrolovat ne? Jinak by peníze nepustili.Nebo to tak není? Já doufám že už to máme za sebou a dá pokoj.