naždáááár já myslela že tu se mnou už nikdo nekamauádí :-D :-D :-D :-D a vy žijete :-D
no kopnutí bych to zatím ještě nenazývala, zatím se teda stahla skrejvka, dneska se to zaměřilo a ejhle :-D no .. nebudu říkat že jsem zase měla pravdu, protože už je to fakt trapnééé :-D :-D ale když jsem já chtěla barák zaříznout do svahu a vzadu udělat zídku, tak mě osočil, že to chci jen kvůli kytkám a že nám tudy poteče voda a že ne, že se bude ještě o šár zvedat... mlčela jsem, protože tomu nerozumím ... a dneska se zjistilo, že i bez zvednutýho šáru bysme vepředu garáž měli defakto 1,4 metru nad terénem aby byla deska rovně :-D to jde ne ? :-D :-D a auto bysme asi museli tahat nahoru výtahem nebo tak nějak :-D
takže se bude zařezávat, garáži se sníží podlaha a tak :-D ale musí se to znova přeměřit vejška a vzadu trochu teda odhrábnout :-(
@alkapinka A co máte v plánu?
Hele...funguje ten labyrint v kukuřici na Ruďáku?
Byl jste tam někdy někdo?
Mě to docela láká....říkám si, že v nejhorším se prožeru k silnici, když se ztratim....ale zase nechci dát dvě kila za něco, kde se nudí i pětiletý děti :-D
Ahojky, také žiju - i když si připadám, že za chvilku to zabalím - moje úžasné vyhřezlé plotýnky se opět ozvali, takže doma skoro neumyju ani nádobí :-/ .... ale snad se to zlepší - doufám v to :-)
Marti, mám na tebe prosbu - máte u Vás v práci nějaký lino - šířka 3 metry nebo 5 metrů a vzor dub polární bílý nebo nějakej světle šedej odstín? Můžeš mi prosím juknout na dekory a ceny? Děkuji moc moc ;-)
@duckie čéče lidi si to docela chválili, ale nevim, my tam ještě nebyli... letos asi taky nepůjdem, páč furt leje :-| a bahna si užijem dost na pozemku
jinak fakt už zuřim ze stavebního úřadu, to povolení prostě dostanem nejdřív 30týho a hotovo ... já už nemám sílu se dohadovat... to je tak když někdo nemá prostě jasně nastavený pravidla :-( tisíce výmluv na to a to a to .. oni nám to nesundali, ono se to k nám dostalo .. to víte ty svátky .. uáááá
@lucianek jj máme tam ¨jedno naprosto dokonalý 3metrovka, a jedno i 4metrovka, ale to uz neni tak luxus jako ten 3.. Jsou tam i 5metrovky, docela výber:-) tak se k nám muzes prijet podivat:-) cena je cca 299/m2
@duckie tyjo já tu na to "bludiste" koukám, a zatim nic moc, ptz jim to jeste nedorostlo.. myslim ze za mesic uz to bude lepsi:-D - to stoji dve kila?????? =-)
@kousinka to je fakt na hovno, já to nechápu že clovek kdyz delá nejakou práci, ze je jim to uplne u prddele...:-/
@duckie sem Vás vcera videla v posilovne:-) my jsme byli ty šílený pinponkáři :-D :-D
hele @alkapinka žije :-D
nakonec jsme zjistili, že 30 by to bylo protože moravcová má zase dovolenou, tak se peťa domluvil s kolegyní a prej si pro to můžem dojít už v pátek ... jako ano, ten jeden den nic nevyřeší, ale už z principu !!! navíc když to dám do banky hned v ten pátek, tak v pondělí už na tom můžou pracovat a do konce týdne by byly penízky ...
jinak rozesmála nás, že prej od čtvrtka můžem začít stavět, že nemusíme čekat na fyzicky papír ]-( tak to má pravdu, to jsme teda nečekali, ale že ho potřebujem pro banku tam troubíme taky už ten měsíc, co to tam leží jen tak nad limit
@alkapinka Áááááhm :-) Já jsem na dálku už absolutně slepá - pro představu - od toho pódia s kardio zónou nevidím na hodiny ani u vchodu natož na protější zdi... takže fakt nečumím, protože nevidím :-D
Já nevím, jestli to stojí dvě kila - to kukuřičný bludiště, ale jen jestli to jako nejsou zbytečně vyhozený prachy, ať už to stojí kolik chce. Jsem to pěkně blbě napsala :-D
My byli v pondělí na té Stezce v korunách stromů, co je nově na Lipně....
Jednak - to "nový" Lipno je jako co? Přístav pro mladé zazobané famílie nebo jako jak? Nevím, ale takhle v plný sezoně je moje noční můra taková dovolená - lidí jak na Václaváku a ty uměle vybudovaný kopečky s nasazenýma břízkama mi silně evokujou "přírodu" na Máji :-D
Ale ta stezka je fajn....jen všem doporučuju - mimo sezonu - lidí jak sraček...fakt... :-x :-D
@kousinka No, tak vy asi teda působíte jako mladá zazobaná family - však co byste čekali na nějakou banku?? Votevřu šrajtofli a už frčim, ne? :-D Jeďte na Lipno, zapadnete :-D :-D :-D
No hele....hlavně, že už se to u vás hejbe - já bych z toho několikaletýho čekání asi zcvokla. Ne. Já bych někoho zabila. A pak bych seděla na Pankráci za velkej zločin......
ja ja naturlach:-) žiju:-)
@duckie jo tak ona je slepá, tak to jooo:-D ale tvého milovaného nic neomlouvá, byl asi 2m ode me:-D celou dobu:-D:-D tak že ho pozdravuju:-) v pátek jdem zas :-D
baf .. tak jo, tak už to vypadá dobře... zítra se zalejvá deska x-)
akorát problém, kdo tu v cb je dobrej na interiérový dveře ? rozhodně nechci teda sapelli :-( .. což na klasický je ještě spousta času ale já chci do ložnice šoupačky do zdi a to si budu muset teda jako rozmyslet brzy prej ...
Ahojky, tak my máme teda dveře sapelli v bytě a do koupelny a na záchod šoupačky do zdi, dělala nám je firma,která sídlí vedle restaurace U berana,jesli víš,kde to je! Na jméno si nemůžu vzpomenout! Mají tam určo i dveře od jiných výrobců,ale my jsme spokojeni se sapellkama!
@kousinka Čááááu!!!! Hele, my máme dveře CAG a jsme maximálně spokojení. Sídlí na Rudolfovský vedle tý vinotéky :-D).
My si je vybrali hlavně proto, že nám nikdo jiný nebyl schopný dveře nechat udělat na míru - měli jsme stavební otvor o centimetr až dva větší a každej jinak.
Tady byl příplatek jen tisíc korun za jedny dveře i obložky. Např v Sapeli nám řekli, že individuální výrobu nedělají,ale můžou nám nabídnout větší obložky (jak by to vypadalo a že už by se tam nevešel vypínač, to je věc další). A právě z toho Sapelli vedle Berana nám poslali nabídku, která byla o téměř 30tisíc dražší, než třeba CAG nebo Masonite (ti asi o 20, ale zase nedělají dveře na míru).
no já vim že rozhodně ne arnolda :-D ale jinak dík za info, ještě dveře-cb nám dneska radili klucí co dělali základovku ;-) tak uvidíme ..
jinak si připadám jak raketa, dneska jsem se chvílema viděla i zezadu :-D v sedm jsem sedla do auta, teď jsme na vteřinku doma a zase jedem :-D
ahojky holky:-)
tak já jsem vydovolenkovaná.. takze na me sypte novinky:-)
jinak já uz mam vymalováno, sestava v obýváku v rozestaveným stavu, a v nedeli si jedu pro sedacku, juhů
@lucianek čaaaaau!!! No ve stavěcí náladě jsou asi jen u Kousinků... zrovna nedávno jsem kolem toho jejich sídla jela a jedou jak draci :)
Já letos ukojila svou touhu po vlastním stromečku ve vlastním bytě a už jsem uspořádala několik náletů na ozdoby. Zdá se, že můžu ozdobit i ten strom, co je na náměstí :-D
@duckie@lucianek cau zeny! :-) no unas se stavet nebude:-) nikdy:-) jedinne s jiným partnerem a v jiný zemi:-D:-Dtakze já se mam relativne dobre:-) co vy?
vánoce letos moc neslavim, nebudu ani pect ani nic.. ozdoby jsem vykoupila minulej rok, takze klidne jich pár pošlu nekam do somálska:-D
@alkapinka Jak jako neslavíš? :-) Jakože pro tebe bude 24. den jako každej jinej, bez dárků a tak vůbec?
Já právě tady rozebírám dárky a příští týden budu péct, takže dost nasávám.... Teda...já a Vivian s Edwardem :-D
V
@duckie no dárecky jo, ale jen sama sobe:-) a prece jen napecu, asi jen pernicky, kdyby prisla nejaka navsteva tak at to neni trapny ze nic nemam... a vcera na me spolubydlici utocil prej- tak kdy zacnem nosit vanocni vyzdobu abys to tu nazdobila.. zis..mam tak jeste cas tady delat vánocni vyzdobu :-D :-D
@duckie tak at si je upatlá sám:-))) nebudu mu delat jeste sluzku:-)))
dneska se mi nejak nepodarilo udelat testo.. takze budu asi pect po nocích..ptz mam tolik smen, ze mi volno začíná 23.12. v 8 večer... fakt žužo
@alkapinka Jo jo, to mi začínalo loni taky. Na Štědrej večer jsem s rodinou v zádech vytuhla u Popelky....fakt hitovka....
Letos to naštěstí bude na pohodu :-)
Ahojky milé dámy, já Vás zdravím v předvánočním čase .... Vánoce taky tak trochu bojkotuju - výzdobu nedělám, upekla jsem mamce, takže si tam nandám talířek a tímto pro mě Vánoce skončily :-) žádný stresy kolem dárků, žádný pobíhání po obchoďáku - všechno jsem objednala na netu, takže stačí jen vyzvednout a tedy zabalit aby bylo jako překvápko :-D :-D ....
@alkapinka: jáááák sama? :-( :-. s rodinou přeci ne? ;-)