3D horkovzduch - zkušenosti s pečením moučníků

Má někdo zkušenosti s technologií 3 D horkovzduch pečení a také s pečením 6 smysl v horkovzdušné troubě a také ventilátor s kruhovým tělesem. Potřebuji troubu s technologií která mně rovnoměrně upeče buchtu a cukroví. Peču dvakrát týdně. Mám několik let Moru a uprostřed syrová a na okrajích spálená katastrofa a několik oprav. Poradí někdo? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@samjepes Ahoj volila bych znacky Electrolux, AEG, BSH (Bosch-Siemens), Bauknech, Brandt, Miele, - osobne mam zkušenost s Siemens a Miele
Odpovědět
ja mam electorlux s horkovzduchem, ale pecu na normalni program (bez vyuziti horkovzduchu). Zkousela jsem i horkovzduch, ale zdala se mi babovka nebo buchta/moucnik sussi. Jinak uplne bez problemu. Horkovzduch mam spise na vareni/peceni klasickeho jidla. Jinak mam vse upecene hezky rovnomerne.
Odpovědět
Ahoj, krome funkcnosti bych se chtela doptat i na hlucnost. Kdyz se pusti ten ventilator, je to hodne hlasite? Tohle neni zrovna parametr, co by se ve specifikacich techto vyrobku zrovna udaval jako treba u digestore, ale u kuchynskeho koutu spolecneho s malym obyvakem by me to i docela zajimalo. Dekuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?