Ahoj,
Zařizujeme kuchyň a jedním z věcí, kterou resim je to, jakou varnou desku. Vzhledem k tomu, že mám již do výbavy pořízené hrnce, které ale nejsou magnetické, a tak řeším to, zda pořídit klasickou sklo-keramickou desku či zvolit kombinovanou desku, tedy dvě ploténky indukční a dvě elektrické. V kuchyňském studiu mě ovšem varovali před tím, že bych časem preferovala jeden způsob a na druhém bych nevěřila. Máte někdo s kombinovanou deskou zkušenosti? Přivítám jakékoliv rady.. :-) děkuji pěkně :-)
Mám kombinovanou 3. rok a jsem spokojená, nádobí většinou nerez, tedy na obojí, ale některé věci radějidělám postaru jak jsem byla zvyklá jen na sklokeramiku, něco raději na indukci, indukce je hned po vypnutí studená /má sice fci dořívání, ale nechat ji zapnutou a odejít, aby třeba dušené maso došlo a odejít to asi ne/ smažit také raději klasicky, zase polévka, těstoviny ap rychleji zavřou na indukci, každý bude vidět výhody jnde.
@sweet81 díky :-) doma teď máme sklokeramickou a nepřijde mi to nijak strašne, ale faktem je, že nic jiného neznam a po klasických elektrickych plotnách to byl opravdu velký rozdíl |-|