Už se v tom šíleně ztrácím: Máte někdo prosím dobrý tip a rady ke koupi myčky? Kterou jo a kterou ne? šířka 60, integrovaný panel, nízká hlučnost, nízká spotřeba !!! krátký program!!! odložitelný start.... jinak mi je to asi skoro jedno :) Děkuji moooooc !
taky jsem hledala myčku podle toho, aby nebyla hlučná, aby měla nízkou spotřebu a odložený start. Nakonec jsem vybrala AEG Favorit 54000 VI a musím říct, že jsem maximálně zklamaná. Nedosušuje nádobí, takže při každém vyndání nádobí musím utřít a nádobí (i když nechám myčku po umytí přes noc otevřenou, tak na dnech otočených hrnků zůstává voda. Pak se do koše strašně špatně skládá, když tam dám pár skleniček a otevřu myčku a vysunu koš, tak skleničky popadaj.... za 11 let, co jsme měli předchůdce AEG Favorit jsem nerozbila v myčce jedinou skleničku, za rok, co jsme v baráčku, tak jsem vyhodila 6 prasklých sklenic. Takže určitě bych dala pozor na to, jak se do myčky skládá nádobí....mám nehoře všechny čtyři řady zkosený a skleničky prostě nedržej....
Takže rozhodně nedoporučuju výše uvedený model...
Já vybírala z Boshek, protože ty jsou prý se Siemensem v dnešní době asi nejlepší... vybírala jsem o malinko vyšší cenovou kategorii, tak tu jsem si dělala takovou tabulku, kdyby to pomohlo: http://www.modrastrecha.cz/blog/angie...
@gabrielkak Já ještě chtěla program: Předmytí a dětskou pojistku. Všechny tyto kriteria splňuje Bosch SMV 69N40EU, jen má jednu vadu na kráse, cena: cca 17 tis. Já do ní ale investovat budu, myslím, že co se týče myčky, nemělo by se šetřit, však se ta investice časem vrátí :-)
@angie.shy no ta je úplně bombastická! ta tabulka... Já ji kdysi založila, ale poté se rozrostla do šílených nepřehledných rozměrů.... :( takže děkuji :)