Pomalý hranec- multifunkční hrnec???

Ahoj, zvažujeme koupi pomalého / multifunkčního hrnce.. Máte nějaké zkušenosti? Nějaké doporučení na co si dát pozor? Jakou značku koupit nebo které se třeba vyhnout? Rádi bychom aby ideálně uměl pomalé vaření i tlakové vaření, ať nemusíme kupovat dva.. Nebo je lepší koupit pomalý a pak úplně klasický tlakáč? Vzhledem k úložnému prostoru by se nám víc líbilo mít to v jednom, ale nemáme s vařením v pomoláči žádné zkušenosti... Vyplatí se to vůbec - ať už prakticky nebo ekonomicky? Používáte ho hodně? Díky 🙂
Odpovědět
@peggy_5 bojim se, ze pomale vareni v multifunkcnim nebude takove, jako v pomalaci. Ja jsem treba moc chtela tefal ocook - v popisku mel pomale vareni. Tak rikam super, nahradim tim rozbity pomalac. Akorat po koupeni jsem zjistila, ze tam sice ma funkci pomale vareni, ale pri ni nemuze byt zavrene viko, takze tim v podstate ztraci smysl pomalu varit 😠 Pomalac samostatne bych rekla ze je lepsi, ptz ma tezkou keramickou nadobu, ktera ti naakumuluje teplo, zatimco ty multifunkcni byvaji tenke plechove. U pomalace bych se zamerila na to, aby ta nadoba sla dat do trouby-pokud bys chtela nakonec jidlo zapect. Nebo na zacatku napr. osmazit cibulku apod.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?