@puhelin Požárně bezpečnostní řešení je součástí PD vždy. Trochu jsem spojil popis, co je třeba na územko a co na souhlas, ale vypisuju to tomuto uživateli po několikaté, už mě to nebavilo ..
Požárně bezpečnostní řešení mám vyhotovené. Dnes na pozemku bylo RWE a provedlo vytyčení plynovodu a je 1,5 m od naši parcely, takže pořešeno. Ještě čekám na vyjádření ČEZu. Ostatní věci už mám hotové. Jinak kvůli tomu, že není zkolaudovaná příjezdová cesta k pozemku (je zatím jen zpěvněná), tak musíme mít stavební povolení, ikdyž náš dům má ZD 115 m2 velkou. Souhlasy od všech sousedů a města (příjezdová komunikace) mám. Bohužel mi oznámily, že až podám žádost na SÚ ať počítám, že se vyjádří za tři měsíce. Prý toho mají moc. Takže slušná čára přes rozpočet.
@thorsen ja jsem zadal CEZ (EON) pouze o vyjadreni k existenci siti a na ohlasku pak uradu stacilo ze jsem predlozil smlouvu o pripojeni, zvlast o vyjadreni k PD jsem nezadal, pokud si tedy nezazadal urad :-) koukam ze je to taky co urad to jinak :-)
@thorsen V ČEZ online to není, žádali jsme normálně mailem, vč. situačky a vyjádření zaslali poštou. Vyjádření k existenci sítí nestačí, to je jen pro tvorbu PD, neslouží to jako vyjádřneí k ÚŘ a SŘ.
@walckiers Určitě přes jejich stránky, ale je to zapeklité s tím názvem:) Něco je RWE, něco Innogy. Ale mám pocit, že jsem kontaktoval Gridservice. Mají to dost zajímavě propojené:
https://www.gridservices.cz/index/
muzu se blbe zeptat?jak zjistim a zajistim vyjadreni od dotcenych organu,kdyz nevim,co v zemi je za kabel?je nejaky web?vim pouze o elektrice,ale zda je tam internet aj.ne;(dekuju
@zaplik1 u všech dotčených se dává celá projektová dokumentace?takže ji asi musím naskenovat, ano?Asi jako každý stavitel i vy jste vyplnoval formulare,co jste dostal ze stavebniho odboru. Mam tam zaskrknuto,co bude potřeba,ale nic se tam nepise o "radonu" ten byva automaticky nebo ho nemam, když ho nemam zaskrnuty jako vyjadreni?popr. vlozim U nas voda je specificka,ze musí byt doruceno osobne:O(formulare k vyjadreni najdu na jednotlivých strankach?nebo je nejaky uni?děkuju
@kolbik85 pokud chcete vědět, jen jestli vám vede kabel po pozemku tak stačí situace. pokud budete žádat o připojení, projektovou dokumentaci si vyžádal jen VAK, grindservice a Čez. ano vyplnoval, jsem vsechny formulare co jsou potřeba, záleží o co budete žádat (doporučuji dojít na SU). Radno potřebuje hlavně projektant, aby Vám navrhnul hydroizolaci a také jsem ho dodával na SU, ale paní říkala že ho nepotřebuje, že ho musí mít projektant uvedený v projektové dokumentaci, ale kazdy SU to má jiné. Proč musí být voda doručena osobně, když jen žádáte o informací ohledně inženýrkých sítí. UNi určitě na internetu najdete, ale stačí napsat do vyhledavace vytyčení inzenyrskych siti a napsat nazvy dotceneho instituce a vyhodí to dost odkazu i formulare :-)