Podpisy sousedů

Dobrý den, chci se zeptat,zda jste někdo neřešil stejnou situaci. Čekáme na stavební povolení, bohužel zatím ještě není ani zahájené řízení. Bylo mi řečeno, že pokud bychom si oběhali sousedy na podpisy,byli by to rychlejší, takhle možná na konci září nebo i později. Tlačí nás čas.Jenže jedna ze sousedek má trvalé bydliště v Praze,ale žije v Německu. Nemohu nikde sehnat kontakt kromě adresy do Phy. Jenže to by mi jeden podpis chyběl i kdybych měla lístek z pošty, že jsem jí to poslala,tak prostě bude podpis chybět. Takže to je na nic. Nenapadá vás nějaké řešení? Díky
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od marcelap82:

Dobrý den, chci se zeptat,zda jste někdo neřešil …
@marcelap82 Bez podpisů dotčených osob (musí být na situačce) to vždy půjde do řízení, takže budete čekat. S tím se nedá dělat nic. Ale pozor, účastníkem řízení nemusí být každý soused. Týká se to jen osob, které jsou vlastníky takových pozemků a staveb, jejichž vlastnická práva mohou být vaší stavbou dotčena. Takže: Jste si jistá, že ta sousedka je vlastníkem sousedního pozemku nebo stavby na něm? Zkuste si to ověřit v katastru. Nebo není ta stavba nebo pozemek sousedky tak daleko od vaší plánované stavby, že už to na ni nemůže mít žádný vliv?
Odpovědět
Bohužel je to přímo sousedka,respektive s námi sousedí její pole.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od marcelap82:

Bohužel je to přímo sousedka,respektive s námi so…
@marcelap82 a řekli vám na Sú od koho chtějí podpisy? Že je to váš soused neznamená že od něj půdě podpis potřeba. Záleží jak daleko od její hranice je stavba. Třeba my jsme od všech sousedů to mít nemusely jen koho by stavba mohla ovlivnit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?