Odpověď na příspěvek od jenda1977:
Dobrý den, v budoucnu bych chtěl na svém pozemku,… @jenda1977 Je to poměrně jednoduché. Pokud ta Vaše stavba bude stále splňovat podmínky § 79 odst. 2 písm. o) stavebního zákona (najdete Googlem), nebudete potřebovat od stavebního úřadu nic. Pozor ale hlavně na tu odstupovou vzdálenost 2 m od hranice pozemku.Odpověď na příspěvek od jenda1977:
Dobrý den, v budoucnu bych chtěl na svém pozemku,… @jenda1977 dělali jsme stání pro 2 auta, zámková dlažba u RD. Měli jsme ohlášení stavby. Pak jsem musela podávat dílčí daň z nemovitosti. Kolnu nad 16 m², nemusíte hlásit. Zavolejte si na stavební úřad.Odpověď na příspěvek od jenda1977:
Díky oběma, dospěl jsem k závěru, že nejlepší bud… @jenda1977 Dobrý závěr! 👍️Odpověď na příspěvek od jenda1977:
Dobrý den, v budoucnu bych chtěl na svém pozemku,… @jenda1977 jinak takovy hint, pokus vydržíte, tak od července 2024 by se mela plocha zvýšit z 25m2 na 40m2, kdy nepotrebujete stavebni povolení..Odpověď na příspěvek od petr13:
@jenda1977 jinak takovy hint, pokus vydržíte, tak… @petr13 Ty m2 jsou v pořádku, ale stejně je tam ještě spousta dalších podmínek.Odpověď na příspěvek od pyramis:
Jako třeba, že to nesmí sloužit jako sklad radioa… @pyramis No sousedovi třeba dělaly úřady problém, je v takové garáži skladoval hořlavé látky (měl tam kanystry s naftou) a užíval ji k podnikání (parkoval tam firemní auto).Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@petr13 Ty m2 jsou v pořádku, ale stejně je tam … @jozkakomosny ano ale ty podminky by mely by byt v podstate stejne jako doposud, nebo ne? Myslim tim takove ty hlavni jako napr. odstup 2m od souseda atd. I vypocet plochy, by mel byt stejny, tedy napr, že presahy strechy se zastavěné plochy nepočítají..Odpověď na příspěvek od petr13:
@jozkakomosny ano ale ty podminky by mely by byt … @petr13 Ano, to jsou. Ale je tam např. výslovně uvedeno, že to neplatí pro stavbu garáže.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@pyramis No sousedovi třeba dělaly úřady problém… @jozkakomosny Jednou jsem byla u kolaudace garáže, kde hasič nařídil vystěhovat regály, protože garáž má sloužit pouze pro parkování aut.Odpověď na příspěvek od puhelin:
@jozkakomosny Jednou jsem byla u kolaudace garáže… @puhelin Tak to neviem, čo by robili u nás v meste. Tu v úplne novej lokalite vzniklo asi 30 radoviek, každý má garáž ale nikdo v nej neparkuje, pretože tam majú bordel :DOdpověď na příspěvek od roman_:
@puhelin Tak to neviem, čo by robili u nás v mest… @roman_ A nejen u vás ve městě :)