Odpověď na příspěvek od pyramis:
No mě se teda louže pod folií nedělaly, ale je fa… @pyramis ten mam právě také. Tak zavolám do firmy. Ale tedy nevím jak to opraví v místech spojů latovani a vazníků...Odpověď na příspěvek od rumcajk:
Ahoj, mám rychlý dotaz. Nevíte někdo jak má být s… @rumcajk Mne to vlani prepršalo tak, že bol prakticky celý vazník mokrý. Na dotaz mi bolo vysvetlené, že vodotesné zafóliovanie, kde sa kontralaty podlepujú je nutné u malého sklonu a každý typ a tvar krytiny má ten bezpečný uhol iný. U mňa to nebolo nutné, takže kým dali krytinu, tak to prepršalo. Po uložení krytiny to vyschlo a odvtedy je to suché. Ak máte dostatočný sklon pre danú krytinu, tak to nemuseli podlepovať a takýto dážď to nedá. Je to len poistná hydroizolácia. A plošný záklop mám tiež, fólia nebola potrhaná.Odpověď na příspěvek od pyramis:
No je teda fakt, že mám kontralatě zatěsněné pásk… @pyramis Kolik různých sklonů máte? A jaký sklon? Fouká? Kolik metrů nad mořem?Odpověď na příspěvek od rumcajk:
Ahoj, mám rychlý dotaz. Nevíte někdo jak má být s… @rumcajk Fólie je v pořádku,teče kolem sponek a hřebíků na kontralatich.Kdybyste měl těsnící pásku na kontralatich ,tak byste tohle nemusel řešit.Odpověď na příspěvek od roman_:
@rumcajk Mne to vlani prepršalo tak, že bol prakt… @roman_ Záleží jaka vyšla třída těsnosti a od toho se odvíjí vše ostatní.Odpověď na příspěvek od standa80:
@rumcajk Fólie je v pořádku,teče kolem sponek a h… @standa80 těsnící pásku na latě právě lepily. Možná už byly deště velké intenzity no. Nepodlepovali přesahy folie... V týdnu to chlapi ještě zkontrolují.Odpověď na příspěvek od rumcajk:
@standa80 těsnící pásku na latě právě lepily. Mož… @rumcajk Tak to by mne zajímalo co tam máte za fólií?Fólie s lepící páskou už jsou snad všechny.Co máte za tvar střechy,kolik stupňů má střecha sklon,jsou nějaké střešní okna,kolik je prostupu střechou, podkroví bude obytné nebo ne?