Sedlová střecha do L

Zdravím, chci se zeptat zda má někdo zkušenost s tímhle typem střechy do L. Jedná se mi o tento zákroužkovaný zub, žadné 3D nemáme. Budeme rádi za kažkou fotku realizace či připomínku k detailu. Přikládám fotku typu střechy která se nám líbí. Díky.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od odsteelcz:

Zdravím, chci se zeptat zda má někdo zkušenost s…
@odsteelcz Panebože kdo to navrhoval, ať vrátí diplom. Není to sedlová střecha, je to valbová na jedné straně a sedlová na druhé. Ten zub je samozřejmně prasečina. Proč neuděláte sedlou i v tomto detailu?
Odpovědět
To kreslil člověk co zná jen úhly 45 a 90 stupňů 😁😁😁
Odpovědět
Zdravím, pokud budete chtít mít stejný sklon na obou dvou střechách stejný, tak to jinak udělat nejde. Jde o to že dům je na každé straně L jinak široký a pokud je stejný sklon střechy tak hřeben na kratší straně L vychází vyssi.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rumcajk:

@odsteelcz Panebože kdo to navrhoval, ať vrátí di…
@rumcajk Tak poučte pány Ing. kolegy není tam nějaký důvod? Valbovou střechu tam nevidím, osobně si myslím že se Vám to zdá, ta kratší strana tří metrová k delší straně patnácti metrové..
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od krystof1978:

Zdravím, pokud budete chtít mít stejný sklon na o…
@krystof1978 máte s tím zkušenost ? Jestli jsem to správně pochopil, na kratší straně když bude +-25stupnů tak u hřebenu nebude vycházet takovy zub ?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od krystof1978:

Zdravím, pokud budete chtít mít stejný sklon na o…
@krystof1978 máte pravdu, zaslali 3D
Odpovědět

@odsteelcz Valba tam je v té patě toho Lka. Vypadá to hrozně, sjednoťte výšku hřebene a bude to lepší. Případně místo té valby v patě L, udělejte štít jako na druhé straně. Nemáte zač.
Odpovědět
Profilova fotka

Zdravím, chci se zeptat zda má někdo zkušenost s…
@odsteelcz prostě jsme se tomuto vyhli tím, jak je tu psáno. Stejný štít jako je na širší části a vznikl nám přesah nad terasou, kterou jsme pak ještě zastřešili pergolou na patkach, bála jsem se toho, ale nakonec s tím nemám vůbec problém....
Odpovědět

@odsteelcz jak pejsek s kocickou,kdyz pekli dort :))
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rumcajk:

@odsteelcz Panebože kdo to navrhoval, ať vrátí di…
@rumcajk No ale ani na jednom obrázku nevidím nikde valbu...toto je sedlová s rozdílnými délky přesahu proto ten zub. To v té patě se nedá rozhodně považovat za valbu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od panlorenc:

@rumcajk No ale ani na jednom obrázku nevidím ni…
@panlorenc ne? A za co by se dala považovat? Bungalov do L se sedlovou střechou vypadá tedy v té "patě" jistě jinak, měl by tam mít vyzděný štít. Takto to není ukončené jako sedlová střecha, to se na mě nezlobte. Z jedné strany je sedlová a z druhé je valba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?