Odpověď na příspěvek od johnny144:
Zdravím, stavím zahradní zděný domek , který bude… @johnny144 Proč chcete dávat vatu , když plánujete že domek bude celoročně otevřen a bez oken?Jakou budete dávat plechovou krytinou?Odpověď na příspěvek od standa80:
@johnny144 Proč chcete dávat vatu , když plánujet… Trapéz antracit.. měl jsem za to, že by v létě pod tím nemuselo být takový teplo.@standa80Odpověď na příspěvek od standa80:
@johnny144 Žádnou vatu bych nedával to je nesmysl… @standa80 souhlas, mám na zahradním domku úplně stejnou skladbu střechy... plech RuukkiOdpověď na příspěvek od standa80:
@xkarlos Je to standardní skladba střešního plášt… @standa80 tak já krytinu na domku dával stejnou, jaká je na domě ... a s plechem nemám problém ... jako všechno, ideál neexistuje ... a nám se na bungalovu prostě i víc líbí plech, než taška...Odpověď na příspěvek od standa80:
@xkarlos Tak každý podle svých představ.Já osobně… @standa80 tak je rozdíl starý statek a nebo novostavba ...a na sklon 14° ani moc tašek není ... ale pořád platí, je to každého věc, co si na střechu dáOdpověď na příspěvek od standa80:
@xkarlos Je to standardní skladba střešního plášt… @standa80 Od kdy se vyrábí Ruukki v Polsku? Myslíte to ,,překladiště,, které slouží pro lisování s řezáním na požadovaný rozměr s následným rozvozem do okolních států?Odpověď na příspěvek od standa80:
@marfycz Ne,myslím to že se vyrábí v Polsku.Na st… @standa80 Polské štítky tam byly i před 7mi lety a nic to nevypovídá o původu materiálu. Řidič, který mi dovezl z PL falcovaný plech Ruukki classic se tam byl podívat a svitky se vozí ze Skandinávie s následným zpracováním v PL z důvodu snížení nákladů na dopravu. Info z června 2023: SSAB má zaměstnance ve více než 50 zemích. Dnes má SSAB výrobní závody ve Švédsku, Finsku a USA. SSAB PL: www.ssab.com/pl-pl/ssab/ssab-w-polsce Z Odkazu cituji část textu ,,Sídlo SSAB PL se nachází v Żórawina nedaleko Wrocławi. Kromě administrativní části je v Żórawina sklad materiálu a pásové pily na řezání profilů a tvarů. Druhým důležitým místem je Oborniki Wlkp., kde působí servisní středisko (SSAB Shape), které nabízí služby v oblasti prefabrikace oceli, včetně: pálení a ohýbání plechu i podélné a příčné řezání plechu ve svitcích. Dalšími pobočkami jsou Żyrardów, Katovice a Gdyně (prodejní kanceláře) a Wrocław GBS (finanční centrum).,, Na stejné adrese v Żyrardów je jak Ruukki, tak i SSAB a Ruukki spadá pod SSAB. Za mě resume: Ruukki a okapový systém Siba budou ze Švédské ocely, která je ve světě uznávaná.Odpověď na příspěvek od marfycz:
@standa80 Polské štítky tam byly i před 7mi lety … @marfycz Pane ,já nemluvím o tom, že když je něco z Polska tak že je to méně kvalitní.Co se týká Švédské oceli ,tak ji používá více výrobců.Psal jsem jen na vaší otázku,od kdyse vyrábí Ruukki v Polsku.Jak sem psal,tak to s kvalitou nějak nesouvisí .Nebude to dlouho trvat a budou v Polsku vyrábět další firmy.Odpověď na příspěvek od standa80:
@marfycz Pane ,já nemluvím o tom, že když je něco… @standa80. Dopracovali jsme se k tomu, že Ruukki a Siba používá materiál z oceláren SSAB a dokončující zpracování pro okolní státky probíha v Polsku z důvodu logistiky. Od jekého výrobce bere svitky BP2? Je to z Indie?