Odpověď na příspěvek od franti_p:
Máme pultovou střechu s přesahy vepředu asi 60 cm… @franti_p Děkuji za tip.Odpověď na příspěvek od d3015261:
@franti_p Děkuji za tip. @d3015261 Není zač - poslal jsem Vám ještě upřesnění s kým jsem jednal do soukromé zprávy.Odpověď na příspěvek od franti_p:
@d3015261 Není zač - poslal jsem Vám ještě upřes… @franti_p Tipuji Jan Rypl? Jestli ano, dle mě odborník. Ale extrémně moc to přehání. Takové nároky jaké má on, jsou naprosto šílené. Za mě tento pán je blázen. A řeší to do extrémních detailů...Odpověď na příspěvek od zateplovak:
@franti_p Tipuji Jan Rypl? Jestli ano, dle mě … @zateplovak Ano p. J. Rypl. Při prvotním jednání jsem se docela zalekl co všechno a jak se má udělat, telefonoval jsem s ním ale vícekrát a mohu říci že je to člověk - odborník, který tomu rozumí. Vysvětlil, navrhnul co a jak udělat, skladbu mi napsal v e-mailu a pak jsme doupřesňovali po telefonu a vše v naprostém pořádku. Pan Rypl se v tomto pohybuje dlouhou dobu a zkušenosti tam prostě jsou. Je detailista, ale v tom dobrém slova smyslu, prostě když se něco dělá, tak se to má udělat pořádně, tak by to prostě mělo být.