Ahoj,
má někdo zkušenosti s barvením cementové / betonové stěrky? Chtěli bychom tímto způsobem vyřešit koupelny, ať nemusíme mít na stěnách obklady, avšak zatím jsem nenašel žádný normální návod na to, jak dostat barvu do stěrky jako takové.
Uvažuji, že vezmu tónovací barvu a prostě udělám barvu přes tónovačku. Má s tím někdo zkušenost?
@sabejn záleží na materiály. my napríklad predávame už namiešané odtiene, ktoré sú pripravené na použitie. pokiaľ budete mať záujem o bližšie informácie, neváhajte mi napísať :-)
@kuldacz Dobrý den, jak vám prosím drží stěrka od ecobetonu? Chtěla jsem ji do koupelny (i sprchový kout), ale v článcích o stěrkách píšou, že do koupelen je dobré se vyhnout cementovým stěrkám. Děkuji.
@maruska_koudelkova Po třech letech je stěrka jako nová - ale máme ji jen v kuchyni, tzn. není pod každodenním proudem vody.. Zkuste jim napsat dotaz, zda je vhodná i do koupelen, určitě Vám odpoví...
@maruska_koudelkova jsme realizatori systémových stěrek od ecobetonu. Vždy záleží na tom jak je stěrka uzavřena. Jakými finalnimi laky a taky hraje důležitá role zkušenosti realizatoru.
Máte někdo epoxy-cementovou stěrku v koupelně ? Náš dodavatel nám to nedoporučil, prý i tak je to do koupelny příliš porézní. Tak mě zajímají zkušenosti🙂. Děkuji.
Všem děkuji. Nakonec jsme do koupelny raději zvolili klasický obklad a Microbond na chodbu a do obytné místnosti, protože nám je sympatický svým složením.