Ahojte, chcela by som sa spytat na postup montovania sadrokartonu. Mame digestor a trci nam z neho rura do sachty nad linkou. Chcela by som to zakryt sadrokartonom. Na sadrokarton sa musi davat aj omietka? Nestaci len zamalovat a kraje zatriet silikonom? Myslite, ze je montaz takza? Ako sa sadrokarton reze? Mozem pouzit aj vysuvny nozik? Date mi prosim nejake typy ako na to. Vopred dakujem :)
@saty_predaj Tak pokud nemas tyto zakladní zkusenosti tak bych se do montaze sam nepoustel... ;-) Vy ale nechcete delat sadrokartonovou stenu ale kastlik na ruru od digestore , ze? Na stenu se privrtají plechove profily a na ne se nasroubuje sadrokarton, na vzniklý roh se nalepí sádrovzm tmel alu roh a tim samym tmelem se zadelaji sroubky. Desky se nariznou vysuvnym nozikem a pak se pres hranu treba stolu zlomi. Po uschnuti tmelu se rohy a místa po sroubech prebrousí znova pretmeli zase prebreusi, rohy pak zasilikonuji a vse dvakrát vymaluje. A je to ;-) S chutí do toho :-D
Máš pravdu, vypadá to škaredě. Zkus to nafotit ještě z blízka. Předpokládám, že ta digestoř už nebude ničím zakrytá. A ta trubka jde do zdi až v rohu? Moc to nejde poznat...