Odpověď na příspěvek od tomus:
Zdravím, chci se se zeptat zda někdo máte terasu… @tomus my mame uz skoro 20 let tzv.vymyvanou dlazbu na vsech terasach,je bezudrzbova a porad stejna. A pak mame jizni tzv.opekaci terasu, kde mame prenosne ohniste a ta je luxusni - z kamenu.Odpověď na příspěvek od catle:
@tomus my mame uz skoro 20 let tzv.vymyvanou dlaz… @catle jak to myslíte z kamene?Odpověď na příspěvek od tomus:
@catle jak to myslíte z kamene? @tomus z prirodnich sutru ruzne velikosti, koupili jsme celou paletu v prodejne, kde se prodavaji ruzne kamenyOdpověď na příspěvek od pavelpk:
WPC je drahé, není moc trvanlivé a byť to výrobci… @pavelpk Já Vám to neberu. Máme WPC na terase s orientací JV-J a po 6 letech se zatím nerozpadá. Spíš vypadá pořád stejně jako po první sezóně. První sezónu slunko trochu změní barvu. Když se mi to zdá špinavé, vezmu to wapkou, samozřejmě vhodným způsobem. Dlažba se mi líbí taky, ale WPC nám přijde mnohem příjemnější na užívání.Odpověď na příspěvek od honzik75:
@pavelpk Já Vám to neberu. Máme WPC na terase s o… @honzik75 Pro mě je 6 let nic. Cena a instalace je dost vysoká a očekávám životnost 20 let minimálně. Toleroval bych dřevo a jeho slabou odolnost, ale tam to vyvažuje krása materiálu. Osobně mám plastu doma dost, vlastně je všude a alespoň terasu jsem chtěl přírodní.Odpověď na příspěvek od zendi:
V blízké budoucnosti plánuji dělat terasu z wpc d… @zendi až bude kolem nuly, tak se stav ke mne na terasu. Muzes se kouknout, resp sklouznout......neříká, že ji v tom čase využívám, ale klouže to jako prase