Lze umístit na ztracene bedneni obrubnik

Zdravím, chci se zeptat zda jste někdy řešili, ze byste udělali terasu že ztraceného bedneni a na ně pak dali ještě zahradní obrubník který by ohranicoval prostor kam přijde dlažba. Říkal jsme si ze bych použil ztracene bedneni šířky 20cm ze by to pak měla být dostatečně velká plocha pro zabetonovani 8cm tlustého onrubniku. Co si o tom myslíte?
Odpovědět
8 cm obrubník se nedává k pochozí terase a pokud to chcete udělat pořádně, tak na zabetonovani 5cm širokého obrubniku potřebujete 25cm ... ale samo jde "udělat cokoliv" ...
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od xkarlos:

8 cm obrubník se nedává k pochozí terase a pokud …
@xkarlos Mě se ale ten širší 8cm líbí víc i ho chci mít všude kde budu mít chodníky, ale můžu tam dát 30 cm široký ztracený bedneni aby se to Teda lépe usadilo.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od tomus:

@xkarlos Mě se ale ten širší 8cm líbí víc i ho c…
@tomus tak to přeji příjemnou zábavu... já po zabetonovani pár metrů 5 cm širokých pulmetrovych zahradnich obrubniku přehodnotil situaci a upravil chodniky... i tak jsem nakonec dělal přes 200m a je to pěkná pakárna... a pojezdové, 8cm široký a metr dlouhý? jejich pocet jsem nakonec minimalizoval a 1/3 mě jich zbyla ...
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od xkarlos:

@tomus tak to přeji příjemnou zábavu... já po zab…
@xkarlos no můj plán je takový dát ten obrubnik na to ztracene bedneni a pak vedle toho ztraceného bedneni cca 0,5m od něj dát palisady a ten prostor mezi tím bednenim a palisadam vyplnit hlínou a mít tam nějaké keříky nebo kytky. To je ten důvod proč chci mít na tom ztracenem bedneni ten obrubnik.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od tomus:

Zdravím, chci se zeptat zda jste někdy řešili, z…
@tomus Mě se třeba líbila takto řešená zvýšená terasa. https://www.modrastrecha.cz/blog/abso... U nás teď u jedné automyčky řešili gabiony z kari sítě. Normálně to naohýbali a posvářeli. Dovnitř přišel křemičitý porfyr a vypadá to docela hezky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?