Odpověď na příspěvek od xkarlos:
8 cm obrubník se nedává k pochozí terase a pokud … @xkarlos Mě se ale ten širší 8cm líbí víc i ho chci mít všude kde budu mít chodníky, ale můžu tam dát 30 cm široký ztracený bedneni aby se to Teda lépe usadilo.Odpověď na příspěvek od tomus:
@xkarlos Mě se ale ten širší 8cm líbí víc i ho c… @tomus tak to přeji příjemnou zábavu... já po zabetonovani pár metrů 5 cm širokých pulmetrovych zahradnich obrubniku přehodnotil situaci a upravil chodniky... i tak jsem nakonec dělal přes 200m a je to pěkná pakárna... a pojezdové, 8cm široký a metr dlouhý? jejich pocet jsem nakonec minimalizoval a 1/3 mě jich zbyla ...Odpověď na příspěvek od xkarlos:
@tomus tak to přeji příjemnou zábavu... já po zab… @xkarlos no můj plán je takový dát ten obrubnik na to ztracene bedneni a pak vedle toho ztraceného bedneni cca 0,5m od něj dát palisady a ten prostor mezi tím bednenim a palisadam vyplnit hlínou a mít tam nějaké keříky nebo kytky. To je ten důvod proč chci mít na tom ztracenem bedneni ten obrubnik.Odpověď na příspěvek od tomus:
Zdravím, chci se zeptat zda jste někdy řešili, z… @tomus Mě se třeba líbila takto řešená zvýšená terasa. https://www.modrastrecha.cz/blog/abso... U nás teď u jedné automyčky řešili gabiony z kari sítě. Normálně to naohýbali a posvářeli. Dovnitř přišel křemičitý porfyr a vypadá to docela hezky.