Odpověď na příspěvek od asdai:
Dobrý den všem. Určitě se tu najde zkušený staveb… @asdai A proč to neudělaté podle projektu?😉Odpověď na příspěvek od franti_p:
Také máme HS portály k terase, plánky kreslil pro… @franti_p moc děkuji za zprávu, také jsme to nenašli v projektu.Odpověď na příspěvek od davyjones:
Řešíme ten samý problém co vy. Dejte kdyžtak vědě… @davyjones určitě dám. Ještě je ve hře varianta, kterou má jeden ze sousedů, jak jsme zjistili včera. Na purenit samozřejmě ještě kus polystyrenu jako tepelný most a pak odspoda natřít zateplení gumoasfltem, hydroizolací...do výše té lišty u HS portálu. Tedy terasa by byla i přes zateplení ( ošetřené)Odpověď na příspěvek od asdai:
@davyjones určitě dám. Ještě je ve hře varianta, … @asdai to zní dobře. Měl jsem v plánu tam dát tvrzený polystyren ale nevěděl jsme co stím. A ten polystyren mají jen tak položený nebo ho mají nějak přikotven do purenitu?Odpověď na příspěvek od davyjones:
@asdai to zní dobře. Měl jsem v plánu tam dát tvr… @davyjones rozhodně se musí přilepit/přidělat. A dlažbu, kterou máme v plánu pak budeme pokládat tak, aby se vlezla pod tu lištu u portálu.Odpověď na příspěvek od davyjones:
Zdravím chtěl bych se zeptat jak to šlo s tou ter… @davyjones Dobré ráno, odepisuji pozdě, ale nic nového :) Zatím jsme se k terase nedokopali, rozhodně budeme postupovat jak bylo psáno a terasa bude tedy vyvýšená oproti chodníčkům. Co vy, máte něco zrealizované?Odpověď na příspěvek od rumcajk:
Mohu se zeptat jak je to s tím zateplením soklu? … @rumcajk Nene, žádná hlína, musí to být ošetřené nějakým gumoasfaltem, hydroizolací, jak bylo již výše psáno. Tedy buď tak, nebo schod u dveří.Odpověď na příspěvek od asdai:
@davyjones Dobré ráno, odepisuji pozdě, ale nic n… @asdai zdravím chystám se na to až příští rok na jaře.Odpověď na příspěvek od asdai:
@rumcajk Nene, žádná hlína, musí to být ošetřené … @asdai U HS portálu mi to je jasné. Ale nemělo by být všude po obvodu domu XPS 30 cm nad terénem? A až po něm začínat EPS s omítkou?Odpověď na příspěvek od davyjones:
@asdai zdravím chystám se na to až příští rok na … @davyjones To jsme na tom podobně, tak si pak dáme vědět :)Odpověď na příspěvek od rumcajk:
@asdai U HS portálu mi to je jasné. Ale nemělo by… @rumcajk tak to netuším, ono na té fotce u HS je zrovna ta hlína a terén v takových hromadách, na ostatních stranách je mnohem výš, asi jak má být