Odpověď na příspěvek od marketaskra:
Máme KINGFIRE RONDO SC, black edition. Pouze je t… @marketaskra vracim se k diskusi, jak jste spokojení s vybraným integrovaným krbem v komínu, taky ho zvažujeme. Konkrétně Schiedel Kingfire grande SC . A cena? díkyOdpověď na příspěvek od krar:
@marketaskra vracim se k diskusi, jak jste spoko… @krar Stále jsme velmi spokojeni, nepráší, krásně vytopí 75 metrů, vypadá moc pěkně. Cena byla před dvěma lety asi 153 tisíc. Firmě jsme dali plány domu, pouze jsme si řekli, jakou chceme úpravu nadstřešní části komína, vše perfektně sedlo a klaplo.Odpověď na příspěvek od marketaskra:
@krar Stále jsme velmi spokojeni, nepráší, krásně… @marketaskra Moc děkuji za ychlou odpověď, nemůžete prosím přidat foto.Odpověď na příspěvek od krar:
@marketaskra Moc děkuji za ychlou odpověď, nemůže… @krar Tady jsou :))Odpověď na příspěvek od marketaskra:
@krar Tady jsou :)) @marketaskra Paráda, máte to moc pěkné. DěkujiOdpověď na příspěvek od pavnep:
Také se nám líbí řešení integrovaného krbu. Aktuá… @pavnep Drahý no, jak se dalo čekat, ale na druhou stranu pokud je to allinclusive, tak je to asi pro řadu lidí, kteří potřebují ušetřit místo v technické ok. My poptali Schiedel Absolut (nejvyšší řada komínů) a vychází to na 53k s DPH. K tomu koupíme krb do pasivu se sklem do L za nějakých 60k s DPH a práci si udělámě sami. Takže jsme okolo 120 tisíc. Takže kdyby člověk měl platit osazení krbu, zazdění krbu, postavení komínu, tak je v konečném důsledku na velmi podobné ceně.Odpověď na příspěvek od kofejn:
Když vidím ty ceny, tak jsem fakt rád, že jsem šk… @kofejn ani nemluvte. Taky se mi to nechce dávat, o to víc proto, že to bude jen doplněk, designový prvek interiéru a topit se v tom bude 30x za rok 🤷♂️ ale co naplat. Doufám že ne, ale třeba budeme za krb jednou rádi.Odpověď na příspěvek od pavnep:
Také se nám líbí řešení integrovaného krbu. Aktuá… @pavnep ano, taky jsem poptávala a cena stejná, hrůza. Poptávala jsem taky Skorsten Celsius , tam vyšla cena 149 500 bez DPH