Máme v domě labradorku, jelikož nemáme ještě okolo pozemku oplocení. Jak řešíte psí chlupy? zametáte? vysávate? popřípadě jakým vysavačem?
Už jsem zničila dva vysavače, vždy se do motoru dostaly chlupy (je pravda, že to nebyly nějaké extra drahé a speciální vysavače) = reklamece: Ne-e-e :-/
Děkuji za odpovědi s vašimi zkušenostmi :-)
mám stejnou zkušenost s tím válečkem, veme skoro všechny, nebo kdyz neni po ruce váleček tak to občas dělám tlustou lepenkou, na to se to taky dobře nalepí
já teda pejska nemám ale kamarádka má hodně velkého chlupáče a taky používá ten váleček, a spíš teda zametá, a pak vytírá a když jdu k ní na návštěvu tak tu chlupy skoro nevidím :-)
taky máme doma psa co pouští hodně chlupy, koupili jsme opravdu kvalitní vysavač a chlupy jsou pryč, vysavač se neničí, z oblečení dáváme chlupy pryč válečkem :-)
Přesně - kvalitní vysavač stačí a pak vyčesávání pravidelně několikrát týdně. Máme yorkšíra a osvědčil se nám tento kartáč na vyčesávání https://www.doogi.cz/samocistici-kart... Super je, že jdou ty chlupy jednoduše vyndat a nikde se nepovalují.