Ahojky lidičky,
Měla bych velkou prosbu, potřebujeme nutne zkolaudovat, ale pani úřednice nam to neda, dokud nebudeme mit dvere na wc a do koupelny, což nám truhlář udela az po novym roce :-( nemate nekdo podobne wc a koupelnu uz s dverma a neposkytl by mi fotku? Muze byt i osove obrácený.
Ne, ze bych vam to neprala, mit zkolaudovano, ale nejak se mi nezda, ze by ke kolaudaci stacila pouze fotka. U nas se byli podivat ze stavebniho a pozvali si jeste hasice a pani starostku. Abyste z toho potom nemeli spis velike problemy. Nebo u vas uz byli, a tohle byla podminka? Mit oblozky a dvere?
Prave, uz u nas byli a ted staci foto, ze uz mame dvere. Pritom mame záchody v baraku 3, takze soukromi je dost :-( potřebujeme ten papir od ni do 14dnu, tak nez kupovat zelezny futra a obyc dvere, abychom zavřeli na zachod a do koupelny a pak to zas bourat, tak nas napadlo tohle...
@madlis já si myslím že nejsou hloupí a poznají že to není u Vás. Já bych to neriskovala a raději bych na chvilku koupila futra a nějaké obyčejné dveře a jen zafoukala pěnou. Nepřeji nikomu nic špatného ale toto bych si nelajzla.
@madlis Nápad je to skvělý, ale taky nemusí vyjít. A jestliže si budou pamatovat jak to u vás vypadá a zjistí, že to není od vás, tak rozhodně není nic lepšího než si naštvat úředníka při kolaudaci...
Kupte nejlevnější futra a dveře a provizorně instalujte, jsou věci co se opravdu nevyplatí riskovat.
@hanzik někdo to má jako podmínku od banky, ve které má hypotéku. Je to časově omezené. Ale myslím že se dá termín prodloužit. Jiný důvod mne nenapada.
@mitote jen říkám jak to může být... Nedávno to tu někdo řešil že manžel nechce bydlet dokud nebude kolaudace... Otázka zněla proč je kolaudace tak důležitá... ;-)