Zdravím všechny příznivce Modré střechy a fandy grilování :-)
Chtěla jsem zeptat, zda někdo používáte stolní gril, který by moc nečoudil nebo byl na elektriku... Zkrátka vhodný na balkon, aby k sousedům nešel dým.
Popřípadě písněte výkon/značku ... Díky moc x-)
@veronika.deskova my máme už tři roky Etu Combi, tady je odkaz s parametrama http://eshop.eta.cz/elektricky-viceuc... , používáme to teda hlavně v zimě, kdy se nedá grilovat venku, jinak máme klasický gril, ale vyhovuje mi, že si můžu vybrat, na čem budu grilovat, kámen je super na maso, na klobásy je zas dobrý ten teflon a využíváme i rakletovací lopatičky, tam dáváme cibuli a vůbec všechnu zeleninu, sýry, co nás napadne. Jedinou nevýhodou je, že pokud maso hodně pustí šťávu, je zapotřebí ji odlévat nebo vytírat, protože na šťávu tam tolik kapacity není....
@lucinkafr Také máme tento grill a jsme spokojení. Jen pokud se griluje venku, dělá problém vítr, který spirálu ochlazuje. Takže je třeba nalézt závětří, ale to na balkoně nebude problém. Rozpuštěné sýry jako předkrm před grilovaným masíčkem, to je opravdu báječný vynález. Než se udělá maso, člověk nemusí slintat na prázdno :-D
Doporučuji.
máme prakticky stejný jako je inzerovaný výše, akorát značka severin a jsme moc spokojeni :) kámen super, teflon je oboustraný - z jedné strany vroubkovaný a z druhé jako lívanečník - na čtyři placičky a do pánviček taky dáváme sýry a zeleninu, jsou dobré i vajíčka a brambory ;-) spokojenost největší, odpadá starost s uhlím, zapalováním, smradem a hlavně se dá krásně umýt ;-)