Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
ok, moc diky, tak uz mam jakz takz jasno, dik holky..koukla jsem ny vysku je pres 130 cm, co je ok, myslela jsem ze to je vysoky jak normal.kmoda. Je fakt je ta zluta se asi vis hodi i k te kremove lednicce a brezove desce...
Nezobrazuje se mi to.. =-) Já se přehnané barevnosti a použí agresivních kusů vybavení bojím.. okoukalo by se mi to.. zatímco, pokud je vše neutrální.. tak když se naštvu, vymaluju a vyměním kokotinky, jsem zase v "novém" .. zatímco.. červená skříň bude pořád červená.. a když na ní budu chtít dát růžový květináč, bude to jako pěst na oko.. :-|
taky se mi celkem libi, nejdriv jsem mela vybrane ty ,,moderni,, pak jsem zvolila ty druhy. ty ,,moderni,,jsou dost levnejsi..tamty mi pripadaj takovy retro ;-) ..takze zas vaham..
obla: ja se obcas barevnemu kousku nebranim..uz asi vim co se mi libi a co se mi okouka a co ne...rikam obcas nejakej kousek, doplni mi to treba tu bilou a tak, pro me je to oziveni, mam rada treba hodne barevny polstare a tak, kytky, pruhy, puntik, ktery prave spojuje nejakej vyraznejsi barevny akcent, ale zas na jednobarevny neutralni sedacce. treba mame doma to cerveno-bily pruhovany kreslo a miluju ho. x-)
aha ene tak to jsem ti udelala radost tim odkazem jo?? :)
prave na ebyi vychazeji draho i s poslanim spis jak bych na ne narazila na blesaku ale i tak myslim ze budou chtit dost... ]-(
Dorko, jasně.. kdyby to měl každé stejné .. tak je to o ho..
Já nic nikomu nevyvracím :) Jen, že já osobně bych se toho bála. Mně se třeba bílý nábytek strašně moc líbí.. ale bojím se hodně oťukání (oděrek) .. protože vím, jak to vypadá teď.. a tak bych raději dřevo .. právě ten antik.. navíc chci mít všude stejný.. takže nechci, aby byl pokojík jiné barvy nábytku, než obývák, atd. mně se to překombinování prostě nějak nelíbí.. |-|
maji i ve smetanove bile :-p ty jsou taky uzasny, ale nejak z praktickyho hlediska-smetanove bily krbovy kamna??? to asi ne no.
jasna paka, kazdej to ma jinak...mame bilou loznici a nabytek v chodbe a zatim vse ok, bez oderek.
My mame taky bily nabytek bez skrabancu ;-) A deti nejsou maly porad :-D
Koc, nebo se dela, ze se pouzije prazdny zdobeny ram bez zadni steny a na tu zed se da jenom takhle :) Vypada to super. Ono zalezi jaka tapeta. Pokud je to hodne pestra tapeta, tak k tomu uz nic nedas, pokud jenom decentni, treba svetla a sem tam ruzicka, tam si predstavit obrazek dovedu.
en, no tak u nás to všechno zařvalo .. krom polic.. :-| a to je bílý jen obývák.. 8-(
Obdiv .. i když je fakt, že panenka neudělá rýhu, jako kovovej autobus :D
Holt bude leksvik, no .. snad to nejni tak zlé :-S
hele a maja sem tuhle davala odkaz na barak pani z mmb, ta to tam mela vsechno hodne typu leksvik a bylo to pekne a mela to naprosto vynunany, to jsem jen zasla...proste vsechno uplne nununu s doplnkama a tak, to me prislo az tak nejak neuveritelny :-N