Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
nikde jsem hezke cerne kovove uchytky nevidela, krom IKEA.Ale libili se me docela jak vcera davala odkaz monca,ale tobyli ty keramicky knopky, ale kazdopadne zajimavy. JInak proste nic.
Odpovědět
en, drzime pesti at to dobre dopadne :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla bych něco takového .. jako má Ikea na Leksviku..
Odpovědět
prodavaj i uchytky zvlast normalne v IKEA
Odpovědět
Profilova fotka
Dorko, to vím taky.. ale neprodávají ty, co jsou na leksviku .. 8-(
Odpovědět
zkus halen.cz, mozna neco podobnyho by mit mohli.
Odpovědět
Profilova fotka
Dorko, děkuji ;-)
Odpovědět
aaa obli, ty mas krasne ty kridylka ja chci uz domuuuu tam na me cekaji latky at si tez muzu cosi usit. Mas strih na ty kridylka?? x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Simčo, Ahoooj kočko .. já uklízím, jak vzteklá ... :-x Mám dost .. Děkuji za pochvalu, to potěší ..No jasně, mám.. : ) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
koukaly jste dnes na Bydlení je hra? Hezkej díl. A ten konzolovej stolek z bazaru! :)
Odpovědět
Profilova fotka
já neviděla ani zprávy :-| , hlídala jsem děti...opět 8-( Ale mám rozjednanou jednu výměnu na MMB a vypadá to velmi nadějně...Ene, ta šperkovnice/toaletka co jsem tu nedávno dávala za 499,- bude asi mojééééééé :-D x-) :-D a bez peněéz :-D :-p
Odpovědět
Profilova fotka
;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
nefňukej veverko, já ti ji pak hezky nafotím :-p , ale já ti věřím ti si seženeš svou a možná bude vypadat ještě líp když se do ní ty pustíš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Majo, to ne, toaletku ti preju, bude se mit u tebe krasne :) Charlie nam umrel |-|
Odpovědět
Profilova fotka
ježiš, ene, a já si z tebe dělám blbou srandu, to je mi líto, ale teď už ho nic nebolí |-|
Odpovědět
Profilova fotka
En, to je mi moc líto .. ale asi je mu tak lépe |-| Snad malinko rozveselím naší paní růžičkovou .. http://aukro.cz/item791752606_nadhern...
Odpovědět
Profilova fotka
Zajimavy tvar :) Uz ho nic neboli, ale kdybych nebyla pitoma, mohl tu jeste byt :-(
Odpovědět
Profilova fotka
En, nevyčítej si to .. dříve, nebo později by to přišlo.. nyní už se netrápí, nic ho nebolí .. |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem nasr.. někdo mě na aukru přehodil u polévkové mísy o 5 !!! kč .. Kurňa. Já nebyla doma |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Vidis, prave jsi usetrila misto ve skrini O:-) Jsem jak na houpacce. Chvili uplne dobry, chvili uplne blby. Jsem zvedava, jak to bude dal.. Zitra mame hudebku, mela bych si jit umyt vlasy a jit spat, budicek v sest.. Nechce se mi lautr nic. Natoz rano vstavat v pul sesty, abych si ty vlasy stihla umyt...
Odpovědět
Profilova fotka
En, já to místo obětovatovala ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky.. kde prodávají porcelán s korunkou..?
Odpovědět
Profilova fotka
V Norsku? :)) Nebo myslis znaceni na spodu s korunkou?
Odpovědět
Profilova fotka
Né .. myslím s tím plastickým dekorem.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Už jsem našla : )
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.krasnedarecky.cz/produkty-2/ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak si trhni :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji Janičkoooo x-) Jo .. a pamatuješ, ten odkaz na takovou tu chlebovku..? Bílou.. tuším z MMB .. novou .. byla kolem litru... nemáš odkaz, nebo nevíš, kde jí mají? Je na ní nápis bread..
Odpovědět
Profilova fotka
Tahle by se ti k tomu hodila skoro vic :)) http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=2...
Odpovědět
Profilova fotka
En, o té vím.. ale já ten s korunkou nechci pro sebe, i když neříkám, že by se mně nelíbil :-D Trvám na bílé chlebovce .. ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?