Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Simčo, tak tak rozhodně si z toho nic nedělej. Já byla 7 let ve vztahu, pak dva roky sama (svobodná samoživitelka od dvou koček :) a pak jsem klofla mladšího :-D :-D a ted mám břuch jak balón... :)
Já mám spíš depky z toho, že jsem tu skoro asi nejstarší a nejmín asi zručná, když neustále vidím ty vaše výtvory :-. :-(
PS: a ty dva roky samoty - svobody byly asi nejlepší v mém životě ;-)
já si pořídím kinder, až s Eliškou, potřebuju s ní ležet v porodnici,.. kdyby mi nevyprávěla o muškátech na pergole pod kterou pijeme kafe, o nevyčistitelné skvrně na umyvadle s leskem Dior a o prsatém půllitru, asi bych se zcvokla.. ještě že já ji mám, sestru moji nejdražší |-|
mony, já zručná nejsem, takže v žebříčku zručnosti jsem asi daleko za tebou... no a věkově jsem zase druhá? nejmladší po Elišce asi ..
kocule, to víš, kde jsou ty časy sněhem zavááátééé ..
ty brďo pěkné kousky jsi našla enči, samotná toaletka se prodává okolo 150,- takže se dosti divím, že to nešlo výš, gratuluji!!! Nemít na cestě skvostnou toaletku, tak se zlobím, že jste se nepodělily, já chci taky postýlku za 12,-...takže když tak ip to jistí, jo?! :-p
a příště, až bude chtít Jofiel vegetariánka machrovat s řízkama ( že potěší manžela jak dojde z práce haha ) tak ať prosím nechodí online kupovat kraviny na Strawberrynet ve chvíli kdy smaží, protože kdo ty uhlíky pak má jíst ]-( :-D :-D :-D
tak tak, jako nás dvě ;-)
no ted jsem to dosmažila / ale objednáno je taky :-D / a ať žijí v albertu krabičky s nápisem Vepřové řízky, jinak bych byla ztracena :-p =-) :-N :-D
on je tak hodnej, že sní všechno, ale já to dostatečně oškrábuju, zamaskuju a nalákám ho že když to hned sní, dostane aj bábovku ( ta je naštěstí ok :-p ) :-D
:-D jojo...v tvém albu se bude vyjímat! :-D
JInak já asi zas nějakej čas nebudu přidávat žádná fota, jelikož jsme koupelnu odložili do nedohledna a na jaře se budou dělat trámy atd. takže něco "hezkého" hrozí až tak v létě :-(