Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
ja jsem vdaná matka od morčat :-D simo, neštvi, dnes jsem přivedla do depky aj Oblušku, tak honem napište něco hezkého :-(
Odpovědět
jof tak asi pak do toho budes muset prastit no ne :-D
Odpovědět
ne me jen tak nekdo nevydepti, ja si uz zvykla ze se kolem me vsichni zeni rodi rozvadi atd. ja jsem v klidu. Mohlo by byt hur :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem taky jen vdaná...matka zatím nee :-D Simon,,,takže žádnej stres! ;-)
Odpovědět
simo nejses jedina..taky nejsem vdana a caparty nemam...jo a co je to umele mleko??? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Simčo, tak tak rozhodně si z toho nic nedělej. Já byla 7 let ve vztahu, pak dva roky sama (svobodná samoživitelka od dvou koček :) a pak jsem klofla mladšího :-D :-D a ted mám břuch jak balón... :) Já mám spíš depky z toho, že jsem tu skoro asi nejstarší a nejmín asi zručná, když neustále vidím ty vaše výtvory :-. :-( PS: a ty dva roky samoty - svobody byly asi nejlepší v mém životě ;-)
Odpovědět
ty jo a ty plechovky jsou teda paradni...
Odpovědět
já si pořídím kinder, až s Eliškou, potřebuju s ní ležet v porodnici,.. kdyby mi nevyprávěla o muškátech na pergole pod kterou pijeme kafe, o nevyčistitelné skvrně na umyvadle s leskem Dior a o prsatém půllitru, asi bych se zcvokla.. ještě že já ji mám, sestru moji nejdražší |-|
Odpovědět
zase se nechytam :-N
Odpovědět
mony, já zručná nejsem, takže v žebříčku zručnosti jsem asi daleko za tebou... no a věkově jsem zase druhá? nejmladší po Elišce asi .. kocule, to víš, kde jsou ty časy sněhem zavááátééé ..
Odpovědět
Profilova fotka
ty brďo pěkné kousky jsi našla enči, samotná toaletka se prodává okolo 150,- takže se dosti divím, že to nešlo výš, gratuluji!!! Nemít na cestě skvostnou toaletku, tak se zlobím, že jste se nepodělily, já chci taky postýlku za 12,-...takže když tak ip to jistí, jo?! :-p
Odpovědět
holky odepisu vam vecer ted letim do skoly a nevim kde mam vecer tu cinstinu musim hledat na mape scheisse nestiham
Odpovědět
Článek se načítá
majo, bylo to spatne pojmenovany, takze proto to spousta lidi nenasla no, ale teda az bude neco takovyho, tak dam vedet ;-) sima je sproostááá! :-p
Odpovědět
Profilova fotka
jofi, klikni na vykřičník :-D :-D
Odpovědět
:-D :-D hele, už jsem to vykříčníkovala, ať nám nekazí mládež :-p :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D jojo, nás holky z katolické školy to pohoršuje!! :-D mládež? to jako tebe se sestrou :-p :-D
Odpovědět
a příště, až bude chtít Jofiel vegetariánka machrovat s řízkama ( že potěší manžela jak dojde z práce haha ) tak ať prosím nechodí online kupovat kraviny na Strawberrynet ve chvíli kdy smaží, protože kdo ty uhlíky pak má jíst ]-( :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D a křoupal s úsměvem?...já taky tak začínala, do dneška se v masně musím ptát, jaké maso se na co hodí :-N
Odpovědět
tak tak, jako nás dvě ;-) no ted jsem to dosmažila / ale objednáno je taky :-D / a ať žijí v albertu krabičky s nápisem Vepřové řízky, jinak bych byla ztracena :-p =-) :-N :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo, ták, on křoupat teprve bude! :-D Řekni mu, že dneska jsou obzvláště dobře vypečené :-D
Odpovědět
on je tak hodnej, že sní všechno, ale já to dostatečně oškrábuju, zamaskuju a nalákám ho že když to hned sní, dostane aj bábovku ( ta je naštěstí ok :-p ) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D krabička s nápisem vepřové řízky! :-D A jinak se stravuje s tebou bezmase?
Odpovědět
no lehce, já si dám brambory, on brambory s řížkem :-D .. já tu krabičku asi z koše vytáhnu a vyfotím :-D :-D :-p
Odpovědět
Profilova fotka
:-D jojo...v tvém albu se bude vyjímat! :-D JInak já asi zas nějakej čas nebudu přidávat žádná fota, jelikož jsme koupelnu odložili do nedohledna a na jaře se budou dělat trámy atd. takže něco "hezkého" hrozí až tak v létě :-(
Odpovědět
saru a všechny ostatní prudičky máte to tam :-p :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
moc krásná krabička... x-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jof, ty jsi vegetariánka? A ještě někdo další tady? Pokud ano tak to se mi tu líbí čím dál tím víc. Já už 13 let. :-)
Odpovědět
já už 23 let :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jako od narození? Nebo ti je kolem čtyřicítky? :-D :-D
Odpovědět
:-D jofi a ,,recept mas na zadni etikete,, :-D tam ale asi nepisou-pri smazeni nelezte na strawberrynet :-D blbci!
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?