Když já mám fotky jen ze stěhování... holé zdi :-N Ale až si to tu načančám na Vánoce, tak vyfotím. Slibuju!!!!
Zuzi - ta sedačka by u nás dopadla strašně..... psi a miláček v montérkách... auuuu :-N
kocky tak vam do noveho roku aj tu zelam vsetko naj a nech sa nam plnia sny o hniezdockach v tom roku 2008, nech vyrastu domceky, zutulnia sa bytiky a nech mame tie nase hniezdocka lasky.
cmuuuk
my nijako asi, len budeme cakat ako sa bude situacia vyvijat. ci sa tento rok podari dostat tento bytik a ci budeme musiet nieco ine riesit co by sme velmi neradi brali hypo na brat byt - co su zas 3 melony :-| nechceme kazdy den mysliet na to co sa moze stat pocas 60 rokov ukrutnych splatok :-S
ale po svadbe ak sa nic neporiesi a budeme tak jak sme tak si aspon spalnu kupime nech mame aspon to pekne.
uz sa chystate na prerabku? to by chcelo albumik ako sa buduje vas bytik ;-)
No veru, uz by to chcelo albumik, ale nejak nestiham ani s mojim svadobnym, pritom mam vselico co by som do svojho alba strcila...musim napravit najblizsie ;-) asi najskor vo februari, po skuskach sa tomu budem plno oddavat :-)
veru starsne s tymi cenami, ale njak bude dobre nam bude.
ja uz som sa dala do stahovania veci co sa mi pacia a ktore planujem do byvania - zrejme uz po svadbe alebo hned jak budeme vediet ze mame byvanicko iste :-) aspon zabijem cas a vyhnem sa robote :-D
no uz nech mas po skuskach a trosku volna, treba aktualizovat aj svadobny, ten ja nezanedbavam