Odpověď na příspěvek od badela:
Jaké máte zkušenosti s koupí bytu v bytovém domě,… @badela úplně normální ve velkých městech. Je potřeba si zkontrolovat developer a. Zda je větší a až staví (znám i malé co jen podvádějí). Jinak jsem čekala na byt 2 roky. Menší klientské změny, které je potřeba pořádně zkontrolovat. Jinak u bytů co jsem kupovala já spokojenost. Velká bytovka. Už asi 10 co stavěl developer. Jasně že nějaké problémy jako větší hlučnost a problémy se zatékáním terasy v budově se objevily (ne přímo v mém bytě). Být co kupoval přítel od malého developer a byl spraseny kde se dalo, spousta problémů a hrozná hlučnost a projekt co měl po nás ani nedostavil, vybral zálohy a je v insolvenci. Takže doporučuji opravdu velké developery a prověřené. A nepraliti víc jak 300 tis zálohu, já platila celkovou částku kromě zálohy až po převzetí, i když ve smlouvě bylo možnost čerpání dle stavby, ale to developer nakonec nechtěl.Odpověď na příspěvek od badela:
Jaké máte zkušenosti s koupí bytu v bytovém domě,… @badela no a když vám nakonec nebude vyhovovat, tak hold prodáte a koupíte něco jiného ;-)Odpověď na příspěvek od badela:
Jaké máte zkušenosti s koupí bytu v bytovém domě,… @badela ještě poslední. Kupovali jsme tak i před 4 let dům (2 roky se čekalo na dostavbu). Taky developer. Platilo se průběžně dle postupu stavby posledních myslím 30% po předání. Jinak doporučuji dobrého právníka na smlouvy!