Odpověď na příspěvek od jackd:
Ahoj všem, Přemýšlel jsem, že bych kvůli úspoře … @jackd Vlhkost jak prase, rezavý vercajk. Ale můžeš si umývat ruce... 😄Odpověď na příspěvek od m_i_r_e_k:
Mám na jedné nemovitosti studnu ve sklepě. Ničemu… @m_i_r_e_k to si přesně myslím, když ji zaklopím a v dílně budu normálně topit/větrat, tak to nemůže být tak hrozný. Otázka je jestli je lepší aby studna nějak dýchala...Odpověď na příspěvek od jackd:
@m_i_r_e_k to si přesně myslím, když ji zaklopím … @jackd Studny bývají normálně zaklopené a nějak zvlášť to nedýchá. Případně si můžete vyvést ven nějaké odvětrání.Odpověď na příspěvek od m_i_r_e_k:
Mám na jedné nemovitosti studnu ve sklepě. Ničemu… @m_i_r_e_k Samozřejmě že ve sklepě to nevadí. Tam je zvýšená vlhkost obvykle žádoucí, kvůli uskladnění ovoce/zeleniny.Odpověď na příspěvek od jackd:
Ahoj všem, Přemýšlel jsem, že bych kvůli úspoře … @jackd Kamarád má studnu v šatně nebo technické, ale je normálně zaklopená. Když parcelu koupil, byla skoro uprostřed a místo zasypání nakonec zvolil obestavění. Vodu má jako užitkovou na zahradu. Přístup do studně je jen přes provazový žebřík.