Věřím, že se vás tu spousta najde... Zajímá mě to proto, že se hlásímze střední stavební na vysokou stavební, ale nejsem si jistá, jestli se s tím dokáže ženská uživit... Chlap určitě, o tom není pochyb, ale co my? Věnujete se tomu oboru i po škole? Díky moc!
Ajajaj, urady, tak to uz je horsi - pri projekci delam inzenyring, posilam zadosti na zivotni prostredi, stavebni urady atd. a tam je to fakt o necem jinym :)) Kdyz potrebujem neco urgentne, tak to resi velmi charismaticky a sympaticky sef :)) Prave proto, ze jsou tam zensky...
Leni - přesně tak, my máme taky na tohle přesně takového kolegu, když ho slyším ,jak telefonuje: Byla byste moc hodná, jste zlatá, vy jste úžasná, kdyby se to povedlo,.... :-D :-D padám vždycky ze židle :-D Ale na místních plynárnách jsou 2 chlapi, tam posílá většinou mě :-D
no ja tech zenskych puvabu chtela vyuzit ted u maturity(stavebka), ale zensky hormony valcuji nasi skolu (chlap preci jen ucit nepujde, kdyz ma pekny flek a dobry penize), takze budeme mit u maturity 7ucitelek zkousejicich a jedinym chlapem tak bude predseda komise, ing. arch. ale ten zase rozhoduje o vysledne znamce... treba ho zensky moc nezajimaj a budu mit smulu...
Holky, průůůůser, nemáte někdo doma AutoCAD 2008 nebo 2009????????? Nutně potřebuju teď v noci na něčem dělat a mám podklady ve vyšší verzi.... DO práce se mi fakt nočníma šalinama nechce... POMOC!
ahoj, jdu k vám pro radu, když jste všechny z oboru :-D Nevíte náhodou jak je to s izolací pod plovoucí podlahy? Chlap v krámě nám tvrdí, že když máme RD, tak nám stačí jenom jakejsi "karton" přicvaklej zespoda na plovoučku, že mirelon už ne, že by se pak udělaly dvě vzduchový bubliny a bylo by to k ničemu a stavbyvedoucí zase, že tam dávají oboje....prosím prosím o radu :-)