Nemáte někdo zkušenost s německým OTTO? Líbí se mi tam spousta věcí, který v Čechách nemaj, ale nevím, zda je možné si tam objednat do Čech? A moje němčina nic moc 8-) :-N
Fresie, tak mam pocit, ze Otto do zahranici neposila, ja si tam kdysi neco objednavala, ale nasla jsem lepsi ;-) Docela dobry veci jsou na discount24, na Schäffer online shop nebo na dressforless (vse s priponou .de). Ale fakt si nejsem jista, jestli posilaji do zahranici. Vim jen o jednom hobby shopu, kde to je mozny a pak stara dobra ebay x-)
Díky za tipy, ještě mrknu tam. No, ebay jsem projížděla německý, anglický i americký, ale aby to bylo podle mých představ, to jsem tam nenašla a když už jsem něco našla, tak zas neposílali do Čech :-(
Holky nevíte kde bych sehnala věci do předsíně z mořské trávy, vodního hyacintu, apod.? Zdají se mi krásnější než ratan. Konkrétně dost sháním nějaký malinký botník. Díky moc.
Katy, jak ktere, posilaji jen ty, co maji paypal. A nebo jim napsat mail a domluvit se. Kamosce to tak proslo tusim s discount24, kdyz jim napsala, poslali ji to do Cech, i kdyz to normalne nenabizeji ;-)
Ahoj holky,
tak jsem přes mojí kamarádku (která ovládá angličtinu) oslovili německý OTTO, napsali, že děkují za zájem a že mail předaj na příslušné oddělení pro urychlení vyřízení. No a je to už přes 10 dní a nikdo se neozval :-( ]-(