Já ji měla hlavně na zadelavani těsta a kynutí, pekla jsme raději v troubě, protože chleba má pak lepší kůrku, tvar, nemusí z toho člověk dostávat ty metly... ale pekárnu jsem používala čím dál méně, až jsme ji vyhodila. Už jen kvůli velikosti, třeba na mazanec je ta forma malá, kynout stejně musel vedle. Lepší službu mi udělá klasický robot, který těsto krásně vypracuje, pak zapnu troubu jen tak aby svítilo světlo a dám tam kynout misku s těstem. Za hodinku vyndám, přehodím na plech a upeču. Za mě už bych do pekárny neinvestovala 😉 .
Mám 10 let Eta Delica - vyhrála v Dtestu. Používám jí na přípravu kynutého těsta hlavně na housky, rohlíky, vánočku, buchty, pizzu, chleba ... Chleba v ní , ale nepeču, vůbec mi z ní nechutná. Z trouby je mnohem lepší. Používám jí i na marmeládu a škvaření sádla.