Odpověď na příspěvek od zdenek_valek:
Ahojte, hledám na netu zahradni dřevěné domky. Ne… @zdenek_valek Dobrý den, objednal jste nakonec zahradní domek od této firmy Wood time s.r.o. Na eko zahradni domek.cz? Nemůžu najít žádné recenze. Děkuji za informaci.s pozdravem JanaOdpověď na příspěvek od koculee:
@zdenek_valek Dobrý den, objednal jste nakonec z… @koculee vzal jsem nakonec v Baumaxu Karmnik a trochu ho vylepsil. Ted k nemu ve stejnym stylu dodelavam drevnik. Kazdopadne kdyz si sezenete navod k domku, tak je nejlepsi objednat hranoly a prkna na pile a udelat to komplet sam. Je to levnejsi a hlavne kvalitnejsi :)Odpověď na příspěvek od miiisek:
Já už docela dlouho přemýšlím o pořízení dřevěnéh… @miiisek jsi od Frýdku, tak nejlíp do Polska. My si nechali postavit 4x4, od Poláků. Je to samozřejmě smrk a stálo nás to v roce 2021 +- 70 tis.Odpověď na příspěvek od candat:
@miiisek jsi od Frýdku, tak nejlíp do Polska. My … @candat můžete napsat odkaz na ty polaky a jestli jste byli spokojeni? Jsme z Ostravy a taky uvažujeme o zahradním domku 4x4. DěkujiOdpověď na příspěvek od radim115:
@candat můžete napsat odkaz na ty polaky a jestli… @radim115 Mebalt.pl. Byli jsme v Zabelkówie, ul. Odrzańska. Měli tam postavených několik zahr. domků a altánů. Takže jsme měli představu o velikosti, jak to ve skutečnosti vypadá.Odpověď na příspěvek od candat:
@radim115 Mebalt.pl. Byli jsme v Zabelkówie, ul. … @candat Díky za info. Na ně jsem se díval, je to nejblíž spolu s BOTO-DREW v Chalupki. Ale nechce se mi věřit, že jste dali jen 70.000 včetně montáže, střechy, oken, dopravy, impregnací apod. To je hodně dobrá cena. Asi bych si tam měl zajet :) A sílu stěn (dřeva) máte 28 mm?Odpověď na příspěvek od radim115:
@candat Díky za info. Na ně jsem se díval, je to … @radim115 sílu stěn nevím. Taková cena byla v roce 2021, měla být o něco menší. Tenkrát začalo vše zdražovat, tak před montáží volali, že to bude o 5 tis. víc, jestli souhlasíme. A cena byla komplet za vše. Ráno dojeli a odpoledne kolem 16 -17h odjížděli. Okno jsme nedávali. Čekačka tenkrát byla asi 3-4 měsíce od domluvy, to už si nejsem moc jistá.