Odpověď na příspěvek od raziel628:
@hlinkova40 je to extreme nachylne na dodrzovani … @raziel628 To nevidíte, že je to prachsprostá reklama? Po sedmi letech?Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@raziel628 To nevidíte, že je to prachsprostá re… @jozkakomosny asi je koukal ze 1 prispevek ale prave proto jsem to nechtel nechat bez komentare. A obecne tekuta hydro ma na svete svuj prostor(od renomovanych vyrobcu) ale pas je pas:-DOdpověď na příspěvek od raziel628:
@jozkakomosny asi je koukal ze 1 prispevek ale pr… @raziel628 A PVC je PVC, keď už sme pri tom.Odpověď na příspěvek od roman_:
@raziel628 A PVC je PVC, keď už sme pri tom. @roman_ to ano pak jeste PE (LDPE, HDPE) ale to si clovek vetsinou nedela sam a uz dela s projektemOdpověď na příspěvek od raziel628:
@roman_ to ano pak jeste PE (LDPE, HDPE) ale to s… @raziel628 Mal som v projekte dve vrstvy asfaltových pásov (tlaková voda), nakúpil som materiál, cena asi 60k. A potom som sa nechal presvedčiť na PVC, jedna vrstva, cena komplet aj s prácou 60k. Asfalt som vrátil, na tomto by som svojpomocne neušetril.