:-) Ahojte...tak nám minulý týden měl přijet bagr na základy, ale počasí nám opravdu nepřeje, takže budeme rádi, když přijede příští týden, protože je tam bláto a ještě do toho pořád vytrvale prší a prší, jinak :
kremrolko: máme naprosto stejný plán, včetně stavebního materiálu..... :-)
Ahojky!
Veru - no, super! :-D
Terule - my jsme bagr odsunuli kvůli počasí už 2x a ani tuhle středu to nevidím optimisticky.... Počasí je opravdu špatný :-| A ty povodně, to je děs :-(
tak u nás je sice sucho, neprší, základovat bychom už dávno mohli, ale nám to pro změnu zdržuje úřad ]-(
holky, až my se tady za rok, za dva sejdem a každá si už oddechnem ve svém domečku :-D
Ahojky, tak na to, ze na zakladovku zacalo po zaliti prset, vypada pry dobre :) Kaluze mame male jen uprostred, coz nevadi, dulezite jsou okraje. A kdyby nahodou, poupravi se to, ale pry to nebude potreba. A mame kvalitnejsi beton a jeste neco, takze stavebni dozor rikal, ze staci schnout 14 dni, jak rikala breberka :) Takze 1.cervna bychom mohli snad zacit :) A pristi tyden by melo byt lip!!!! :)))) Slunicko se na nas vsechny konecne usmeje :)
veru, tak to je fajn.
terule, hlavu vzhůru, ono musí někdy přestat ;-)
Já nevim, ale u nás je tedy celkem hezky, sice pod mrakem, trošku zimno, ale zpívaji ptáčci, tak to de. Obávam se, aby až budeme moct začít, aby zase nelilo nám :-D nu známe zákon schválnosti, že.
Ahojky všem, takže supr radost, včera sem na stavebním úřadě podavál ohlašení stavby a do dvou týdnu mě má přijít vyrozumění, pokud bude kladné, začné se hned kopat :-D ( sem netušil, že jde to tak rychle)
rapid 661, tak to gratuluju. Takových úředníků víc.
veru, tak vám vyšlo pěkně. Myslím, že už to u vás pěkně pofrčí. My ostatní vám můžeme jenom závidět :-D :-D
Ahoj, my jsme vyřizovali ohlášení stavby na začátku března a kdyby nám nechyběli nějaké řezy od projektanta, tak jsme ho měli za 2 dny. Jinak po 10 dnech jsme měli povolení doma. Opravdu záleží na úřadu a ochotu úředníků. V pondělí nám začali stavět dům, dnes se bude pokrývat střecha a za měsíc se snad pomalu začneme stěhovat. Kolaudovat, doufám, budeme na začátku července - musíme postavit ještě opěrnou zeď ze svahových tvárnic a zakopat nějaký sloupek na plot. ;-) 8-) 8-)
tak a konečně se pomalu u nás něco děje, začínám zapisovat do našeho stavebního denníku. Kaplička je hotová, elektrika též, takže už jen přijdou z E.onu a daji hodiny - hurá první stavbička hotová :-D :-D
veru, prosim tě, potřebuju radu. předělávam tu tu kuchyni, docela mě nakonec ten poloostrůvek nadchl, tak uvidíme, co s tim vyrobim :-D . Prosim tě, jak hlubokej ostrůvek máš ty? já bych chtěla min 1 m. Existuje prac. deska 1,2 m hluboká, myslim, že jsem ji někde viděla
Ahojky, jsem u rodicu, ale vecer kouknu a pisnu :) Myslim, ze ten poloostruvek by tam moooc pasoval a nemusela bys ostruvek do prostoru porad obchazet. Ze strany obyvaci casti by jsi si tam dala barove zidlicky, pres ostruvek nejaky vyvyseny pultik a pro rychlou ranni kavicku je to tam jak delany :)
Jinak vsem pekny, misty slunecny den :)
ahojky, breberko, kuchyňka moc hezká, máme naprosto stejný vkus co se barev týče :-D
u nás se taky ještě stále čeká a protahuje se to
pán co nám dělá zemní práce a základy tak kvůli dešti se zdržel u někoho jiného komu lil beton a stejně aby mohl u nás kopnout do země musí být aspoň tři dny sucho :-(
díky kremrolka, já jsem se do zelený zamilovala. Tak je to tam, přijímám kritiku i chválu, návrhy a připomínky :-D. Jen zelená bude samozřejmně světlejší + obklad a podlaha taky, ale to program nebo jen já neumí :-D
Ahoj Breberka, moc dekuji, svatbu jsem mela svou vysnenou :) Kdyby to slo, beru se casteji, samozrejme s manzelem :))))
U nas je cely den slunecno, takze jsme zas zalivali desku. Tam kde prset ma, neprsi, kde nema, prsi :)))
breberka: veronika: to já vám povím o té svatbě až po 10.7. jestli bych si to zopákla :D
tak už je to ofiko, začínáme se stavbou příští týden... v neděli budeme podepisovat smlouvu... akorát pořád nemáme hypotéku, takže si půjčíme peníze od šéfa na základovku a ta stavební firma nám sama nakoupí porotherm... ať je to při jednom.... a až nám ty prachy konečně dají (tak se pořádně ožeru, protože už na ní čekáme 3 MĚSÍCE!!!!!!!!!!!!!!!) tak jim to vrátíme..
mavo, tak to gratuluju, svatba je krásná věc, užij si ji na 150%, strašně rychle ten den uteče ;-). a že začínáte stavět je super, snad počasí bude příznivé ;-)
breberka: a vy máte krásnýho kloučka :) slušelo ti to jako nevěstě, viděla jsem na koníkovi tu fotku :)
taky doufám, že bude počasí konečně hezký.... dneska na chvilku vykouklo sluníčko, ale příští týden a i červen má být zase deštivý :-/
mavo, díky. Je to naše zlatíčko.
Brali jsme se, když jsem dodělala školu a na svatbě jsem byla ve 3. týdnu těhotenství :-D (brali jsme se po 7 letech) nu už jsme chtěli jako rodina být v domečku, ale tohle nám tedy zatim neklaplo, tak snad to brzo vše klapne
jestli chceš vidět i víc, koukni na beremese - mam albíčko (veronikabicanova) ;-)