Ahojky, slunííííííííííííííííííííčkooooooooooooooooooo!!! :-D :-D :-D :-D Jupííí!!! To ani není možný :-D Jestli nám v neděli klapne bagr, tak se asi zblázním x-) 8-) :-D
Mavo - podepsáno??? :-)
Breberko - díky za program - taky už k tomu pomalu sednu a budu zkoušet. Kuchyň nádherná!!!!!!!!! ;-) :-D Fakt překrásná!
ahojky, vidím, že na všech frontách jsou dobré zprávy. K nám dojede v úterý geodet, zaměří stavbu a hurá s podklady na katastr. Jen doufám, že zase nebude slejvák.
holky! jdu vstříc růžové budoucnosti!!! Úvěr podepsán, ve čtvrtek by nám mělo do začátku přijít 900.000,- bez faktur bez ničeho!!!! a udělala jsem absolutorium.....a je krááááááááásný počasí! snad vydrží i po víkendu!!!
breberko kuchyň moc pěkná, těším se na realizaci a fotky skutečné kuchyně
evculindo opravdu sluníčko!!!!! x-) x-) x-)
lumber slejvák nebude...
mavo gratuluji!!! My už mysleli, že máme hypotéku ok, ovšem jsem za 5min 12 poslechla intuici... tento týden se bude řešit jiná banka.....tak snad to klapne
u nás se snad příští týden začne bagrovat, čekají až to vyschne, je to strašně podmáčené, radši počkat, než mít ujeté základy... Všem krásný víkend 8-)
Krásnou neděli :-D
Hrabemeeeee!!! Konečně to klaplo! :-D :-D :-D Za chvilku tam vyrážíme s malým se svačinkou pro taťku a na kontrolu x-) :-D
Mavo - MOC gratuluju!!!!!!! Skvěle vám to teď vychází, jen tak dál ;-) :-D
Ahojky, opet vsechny zdravim :)
To jsou mi ode vsech novinky!!!
Mavo gratuluji!!!! A tise zavidim, taky bych skolu mela rada uz za sebou :)
Breberka, takhle je kuchyn uplne dokonala, moc se mi libi!!!!!!! Tesim se na realizaci :)
A co noveho u nas? Cihly slozene na pozemku, v utery zakladame :) Takze uz zadne zmeny (okna, dvere, strop:))) Jen jsem jeste zmenila sloupy za kulate.)
Doufam,ze uz nas ted pocasi nebude zdrzovat, at do konce roku bydlime !!!
Ahojky :-)
Mavo - vy frčíte :-D :-D :-D :-D Nám v základech stojí voda, navíc opět pršelo, takže zase čekáme :-( No, zatím udělají chlapi bednění, ale skluz máme velkej :-(
Včera jsem se pochlapila a šupla fotky do alba - děkuju za komentíky x-) chtěla jsem odpovědět, ale nejde mito, tak nevím :-N
Momentálně doma marodíme - malej má hnisavou angínu a o mě se taky něco pokouší, tak budeme hlídat počasí z okna 8-)
Ahojky holky, kdyz se neco dari, tak se musi na druhe strane neco pos... Dnesni den jsem stravila v nemocnici. Sla jsem tam skrz vysetreni slepeho streva. Pobolivalo me cca 2 mesice v podbrisku, porad jsem to oddalovala, sem tam na zvraceni, malatna, vycerpana, prisuzovala jsem to zmene antikoncepce a pocasi a ejhle....cysta na vajecniku 6x4 cm. 14 dni budu cekat, jesti nepraskne, to bych musela akutne na pohotovost, nebo se ztrati, coz pochybuji a nebo, coz si myslim, ze je nejpravdepodobnejsi, operace. Navic se to panu doktorovi nelibilo a vzal mi krev na testy rakovinotvornych bunek. Takze 14 stresu, jak to dopadne. Nemohl mi potvrdit ani vyvratit pripadne dalsi tehotenstvi. Tak mi nezbyva jen doufat :( Ale je mi pod psa, zvysena teplota, brisko zlobi, do toho ukrutna ryma a kasel. Lezet nemuzu, malicka me nenecha, takze na domecek ted moc myslenky nemam :) Tak drzte palecky...a budte zdravi vsichni!
breberka... jaký plány... no žádný... dělám už 2 roky v jedný firmičce, takže tady budu pořád... (chodila jsem každý den do školy a do práce, tak mi teď opadne jen ta škola..) a od října půjdu zase na denní do školy... už jen na jeden rok.. udělat si jakoby nástavbu - navazující z VOŠky na bakaláře... takže budu bakalář místo 3.let za 4 roky...
veronika: jeeeeee, to je mi líto! Asi je lepší být jak můj děda hned s každým "prdem" u doktora, než na to přijít takhle pozdě... snad to nebude vážný a dopadne to co nejlíp!!! Budu na tebe celých těch 14dní do výsledků myslet!!! a držet pěsti ať to dobře dopadne!
Veru - to mi je líto, ale neboj, všechno bude v pořádku!!!!!!! Špatných výsledků kolem mě teď vyšlo až moc a všechny kontroly dobrý! Držím palečky!!!!!
breberka: dělala jsem v Praze Vyšší odbornou - obor management cestovního ruchu a teď půjdu na jeden rok na Univerzitu Jana Amose Komenskýho.... taky na management cestovního ruchu... jsou to obě soukromý školy :( ale státní je v Hradci a Jihlavě... a já se tam nedostala a te´d nevím, jestli by se tam na ten jeden rok dalo jít, ale to bych už musela dělat dálkově a ne na denním jako jsem teď
breberko tak různě... minulý semestr, teda zimní... :D jsem byla třeba 2 hodiny v práci, pak sem šla do školy a pak zase běžela zpátky do práce.. ostatní šli na pivko a já v práci :(
holkyyyyyyyyy, dneska betonujeme pásy!!! příští týden by už měla být hotová celá deska! dává se tam kdo ví kolik betonu... nějaká deska, pak něco na podlahy, na topení, ... já nevim :-/ ale příští týden by měla být!
chvilku tady nejsem a to je novinek :-o
mavo: moc gratuluju, doufám, že oslavy stály za to. A klobouk dolů. Já myslela, že studuješ dálkově (i to je dost náročné) ale denní studium? Tak to je mazec.
veru, neboj. Švagrové zjistili před 6 týdny ta taky cistu, o velikosti vejce. Musela jít na operaci ale vše je OK. .
Ahojky,
tak jsme se dockali, slunicka je az az :) Pro delniky na stavbe az hruza :)
Uz 2 dny jsem nebyla na pozemku, tak se tam zitra tesim jak male dite :) Snad uz bude prvni rada hotova... :)
Zitra by mela prijit vizualizace koupelny, tak jsem jak na trni, co nam vymysli :)
Tak se mejte hezky a uzivejte prijemneho tepleho vikendu :)
ahojky všem, no vedro je až úděsný. chtěli jsme sekat trávu, ale neni to k tomu
my tu máme slavnosti, tak uvidíme, kdy vyrazíme, aby jsme se neusmažili
veronika: to je vždycky radosti, viď? Já naposledy viděla vyvápněný obrys domku... a dnes už máme hotové odpady a zabetonové pásy i se ztraceným bedněním... juchuuuuu.. akorát přítel to tam pondělí a v úterý a včera fotodokumentoval :)
Čauky! Jj, vedro je až až, ale to je dobře :-D Stála nám totiž v pasech voda, takže jsme nemohli betonovat... Už je pryč, tak snad nám ji tam nevrátí ty bouřky, co hlásí a my budeme moct po neděli konečně začít 8-) Vše se u nás pořád mění - manžel se snaží vymyslet, jak dohnat čas, tak bude betonování složitější,ale snad to klapne najednou tak, jak má :-N
Taky jsem celý týden nebyla na stavbě - angína malýho, pak já, do toho práce, takže to bylo jen na manželovi - ale je šikula a makal jako šroubek :-D
Užijte si krásný víkend!!!!
Holkyyy, tak jaaaaak????? :-D U nás pro změnu celej den leje, takže betonování opět odloženo ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( Asi se nedočkáme :-(
Ale víkend byl krásnej! :-D
holky u nás děs a běs, ani jsem neměla sílu to sem psát... tento týden nám mělo přijít konečně vyřízený ohlášení a místo toho přišel z úřadu dopis, že se řízení přerušuje z důvodu chybějících dokumentů. Byly tam vypsáno, že chybí podpisy sousedů, povolení obce k napojení na kanalizaci a zřízení sjezdu, stanovisko policie atd - prostě všechno to byly dokumenty, které jsme řádně ODEVZDALI. Tak tam volám, co je to za omyl a tam mě čekala horká sprcha - ty dokumenty tam prostě nejsou, bylo mi řečeno, že "lžu", že je to tvrzení proti tvrzení a že to hledat nebudou, že to tam prostě nemají.
Na to jsem na ně hned spustila, že by si to ode mně nikdy nekompletní nevzali (předtím nás kvůli kravinám vrátili asi 3x a nikdy si tam žádost a projekty nenechali, až teď, když už to bylo kompletní, mohla jsem to vše odevzdat) - na to my řekli, že je to sice logický, ale že to tam prostě NENÍ a nazdar.. :-( takže asi je všem jasný, co nás teď čeká, jelikož mě opravdu ani v nejhorším snu nenapadlo, že by se tohle mohlo stát a kopie žádný nemám :-( ať žije táborský stavební úřad!
Ahojky holky! Jestli vám to nebude vadit, tak se k vám přidám, sice jsem patřila do JARA 2009, ale bohužel po všech lapáliích jsme se dočkali JARA 2010!! :-) A pořád není vše ok, ale hlavní je, že už jsme začli, základovou desku máme jednu z prosince a jelikož přemrzla a rozdrolila se, tak máme druhou asi z konce března |-|
10. června jsme měli založení stavby a k dnešnímu dni máme celou první řadu, plus založené rohy do metru.
Stavíme z HELUZu, chtěli jsme stavět svépomocí, ale sehnali jsme si zedníky, takže jsme jim k ruce a snad to už vše klapne.
Mavo gratuluji k absolutoriu
breberka, kuchyň je krásná.... 8-)
veronika, snad bude vše ok, moje segra ted byla taky s cystou, a po 14 dnech šla znova, protože jí tam jednu nechali... ať žijou doktoři, ale dopadlo to dobře, takže určitě i u tebe to tak dopadne :-)
tak my sme měli mít do pátka zalitou desku a nevypadá to, protože jsem se tam byla dneska podívat a nebyla tam ani noha!!! akorát něco přizděného ze včeješka.. navíc jsem otevřela dveře od naší buňky a málem jsem omdlela jakej tam je bordel!!! a když jsem viděla ten náš projekt po stole politý od kafe a celej ušmudlanej tak jsem šla taky do kolen! chjo! navíc jsem tam našla, že nám příčky bude dělat nejspíš z ytongu!!!! a my sme chtěli AKU porotherm! Ještě mu to budu muset říct, ať to nestaví z ytongu!!!
pavka: vítej mezi nás, snad už je to poslední přesun a nepůjdeš pak ještě do jara 2011! ;-) a díky za gratulaci :)