Holky mámě okna!!!!! Jupí jou x-)
Vypadajá nádherně, nějaké faota mám, ale jsou na nich ještě ty nálepky, tak to tak nevynikne |-|
Dneska jedem koupit nějaké petry na topení :-D ať se máme kde zahřát ;-)
Jo a hned jsme psali závady, zatím jsme našli dvě, jedna prasklé okno(sklo), takže to nám do 14 dnů mají přijet vyměnit a pak škrábanec na francouzském okně, už zaretušovaný, asi si mysleli, že si nevšimnem ]-(
@hhranolka ještě jsme museli k té žádosti dát stavební povolení (nabytí právní moci a musí na tom, nebo na projektu být napsáno, že se jedná o jednu bytovou jednotku... asi proto, že tam nebudeme mít nějaký nájemníky :-D ) a to je asi všechno... žádost, stavební povolení, potvrzení o příjmech nás obou a mojí mamky... a to je vše.
holky, už podruhý problém s PPL, tak jestli můžete a budete si něco objednávat přes internet nenechte si to vozit PPL. 3 dny mají naše zboží u nich na skladě a nic se s tím nedělo a teď mi volal chlap že je u nás na parcele a přitom měl hodinu předem zavolat!!! Tak ať si tam hezky počká!...
@mavo tak my s PPL problém taky měli, že volali, že už jsou před barákem a já v práci, vždycky to nějak vyšlo, že byl doma segra, tak to přebrala, ale kdyby byla v práci i ona, tak nevím :-|
jo, nám tuhle taky vezli světla, prý: minimálně půlhodiny dopředu zavoláme. Už jsem večer chtěla odjíždět. Když zabrzdila dodávka, že nám přivezli zboží. Taky jsem jim chtěla do očí říct, že za půl hodinky teda dorazím, neb si musím urgentně něco zařídit
@pavka411 gratuluju a přeju úspěšné vyřízení reklamací
My tedy s PPL nikdy problém neměli. Vždycky nám opravdu zavolali ráno nebo dopoledne, že odpo přijedou, dali cca dobu a fakt dojeli. Ale to je asi o lidech. Dneska mi od nich schodou okolností volali, že mi vezou zboží, ale já si žádné neobjednala. Měli tam můj telefon. Ale podle adresy to bylo někde v Praze, takže to vůbec nesedělo.
ahojky holky, jen najuknu a zase půjdu - je mi celkem stále blbě, tak jsem tady jako chodící mrtvola :-p, v pondělí písnu, čím to je
u nás máme okna hotová, ale chybí dveře a fr. okno (bude v pondělí) - bála jsem se, aby nám to někdo nečmajznul, tak jsme vysadily křídla a odvezli do bezpečí. O víkendu snad dodělaji střechu a prosinec začneme pod střechou a se zamykáním
jo a s PPL jsme nikdy problém naštěstí neměli
ahojky holky, tak máme střechu a okapy hotový, jen dodělaji oplechování a jedno úžlabí a dají střešní okna a je to. Dneska bohužel nedorazí s dveřmi, asi kalamita, tak snad zítra ;-(
jinak vám s radostí oznamuji, že když vše půjde jak má, tak v červenci bude mít náš domeček nového nájemníka nebo nájemnici :-D :-D
@breberka Tak to velika gratulace!!! :) Jeee, nemuset dostudovat skolu, tak se s manzelem taky o miminko pokusime: )
My jeste okna ani dvere nemame, ale budo koncem tydne nebo zacatkem pristiho, do te doby stavba stoji, bo tam nic v takove zime delat nemuzou :(
@veronikapulkertova díky Veru ;-)
mě štve, že ty dveře nejsou, protože tam máme tedy jen rámy od oken (je to vidět na fotce a křídla se tam bojíme dát, aby je někdo nečmajznul) :-|
@breberka Tak nafot pak detaily!!! :) Tez se moc tesim, jaksi se u nas vsechno zpozduje a zpomaluje, ale je pravda, ze vsechny projekty se delaly nove :)
@breberka taky posílám velké gratulace :-D . Takže teď máš naordinovaný klídeček, ne? A nepracovat! ;-)
My měli okna teprve objednávat minulý týden, ale nějak jsme to zazdili, tak naháním dneska chlapíky na zaměření. Vypadá to, že okna dostaneme k Vánocům. Tady nám neustále sněží a proto jsem zvědavá, jak se hneme se střechou. Už aby byla. To počasí mě ničí. Ale nadruhou stranu můžeme být rádi, že nás to nepostihlo při zdění.
@breberka já si to myslela, že to bude další kulihrášek! A plánovaný? ;-) ať jo nebo ne... tak přeju ... zatím hodně zdravíčka vám oboum (nebo oběma ;-) ) přála bych ti tu holčičku ať máš jednoho a jednu :-)
my topíme jak divý (a jelikož máme ještě stavební proud, tak platíme 50kč za hodinu topení :-( a to máme podlahovku staženou jen na 25st. ... a ještě se topí v petrách.... ale jinak se všichni se vším serou jak můžou :-( najednou se všem úúúdajně porouchalo auto, takže nejsou hotové obklady, ani stropy - naštěstí jsou aspoň zaizolovaný... a nemáme odhrabanou přípojku k čovce, takže to už asi tuhle zimu nepůjde :-( tak nevím, kdy napojíme záchody ....
@breberka tak to je super, že se to povedlo takhle hned ;-) o to větší radost :) tak ať vám je brzo dobře :-)
@lumber co se dá dělat.... počítáme stejně naštěstí s tím, že se budeme stěhovat až tak na konci ledna... manža má v lednu státnice tak ať se nestěhujeme když by se měl učit... :-)
holky, hodila jsem do alba koupelen baterie... vyjdou nás na stejný ceny... který jsou lepší/hezčí? (jinak typ na levný baterie Grohe a hansgrohe - onlinekoupelny.cz)
@breberka přesouvali jsme sloupek na elektřinu, tak tam volám ohledně rozplombování, no a paní mi říká, no ale to budu potřebovat novou revizní zprávu, tak jsme jí řekla, že jsme nic nového nedělali, jen jsme umístili antoníčka na místo dle projektu, předtím tam nebyl z důvodu aby nepřekážel :-|
Manža to včera vyřešil, no řekl paní že to přesouváme jen o metr na to ta revize být nemusí :-p ať si trhnou nohou ČEZáci ]-(
@veronikapulkertova super Veru, těšim se na fotečky!
Nám to dokompletujou do středy, tak snad to klapne. My máme mově rám fr. okna, ale z fotek od manžela jsem byla celkem sešlá, že je to moc veliký, ale když jsem si to našla v interiéru, tak to neni vůbec ošklivý, můžete posoudit
http://www.slavona.cz/posuvne-dvere/