Odpověď na příspěvek od vladimir_sacha:
Ta stovková šedá trubka co tam vede, tak stejně s… @vladimir_sacha Všechny kabely už jsou natažené a ukončené v karbičkách, někde už jsou zásuvky a vypínače. Po podlaze jsem to strkal do kabelových korýtek, 4 kabely do jedné drážky, ale tady u rozvaděče je to masakr, protože je to jeden přes druhý a už se to nedá moc napnout. :-( Potíž je v tom, že před rozvaděčem už byla v technické místnosti natažená voda, topení a kanalizace. Nadto bojujeme o každý cm. :-( Buď to celé obstříkat nějakou pevnější pěnou, nebo zasypat. Ale samozřejmě se to pokusím ještě co nejvíce narovnat a uspořádat. Třeba i rozdělit na slabší "prameny" a pospojovat páskou.Odpověď na příspěvek od vladimir_sacha:
Ta stovková šedá trubka co tam vede, tak stejně s… @vladimir_sacha Co mi říkal topenář, tak v technické místnosti podlahové topení nebude, takže bude více betonu na krytí. Ale s tím HT potrubím bude problém, protože už leze přes vodovodní potrubí... Ta suchá podlaha není špatný nápat, ale v technické má stát 400l bojler a 700l akumulačka. Jedině udělat nějaký hustší rošt a 2 vrstvy cetris desek....Odpověď na příspěvek od caesar82:
@vladimir_sacha Co mi říkal topenář, tak v tech… @caesar82 Ak bude HT trubka obtečená priamo betónom, čo asi bude, tak ju omotajte tenkým mirelonom, aby bola trochu oddilatovaná.