Rekuperace Reventon

Ahoj, nemáte někdo s fungováním rekuperace Reventon z Polska? Na Allegro má poměrně dobré ceny https://allegro.cz/nabidka/rekuperato...
Odpovědět
Zkušenost nemám, ale cena je taková normální mimo české vody. Za stejnou nebo možná i nižší vycházel Brink v zahraničí před asi 2 lety, tady se prodával skoro za 2 násobek.
Odpovědět
Já bych z Polska asi nekupoval. Spíš bych dal na nějaký ověřený firmy kvalitnější značky.
Odpovědět
No jo, proč zrovna Polsko? Netvrdím, že nemohou mít i oni kvalitní produkty, nemám absolutně žádné předsudky, ale myslím, že iv ČR máme kvalitní značky.
Odpovědět
Proč Polsko? Protože mě nebaví jak je tu všechno drahé. Podívám se na jakýkoliv stavební materiál přes hranice a je levnější. Jak píše martin_s v první příspěvku. Brink v je v zemích Beneluxu levnější i dnes o nějakých 20k. Klidně si ho od tama objednám.. Asi to tak dopadne. Již jen z principu to tu nehodlám živit.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rumcajk:

Proč Polsko? Protože mě nebaví jak je tu všechno …
@rumcajk Je to tu drahšie, pretože máme dotácie. Preto sú drahé tepelné čerpadlá, rekuperácie, fotovoltaika a iné.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@rumcajk Je to tu drahšie, pretože máme dotácie. …
@roman_ A po odečtení té dotace je to výhodné? Vyplatí se to?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pavel_l:

@roman_ A po odečtení té dotace je to výhodné? Vy…
@pavel_l Samozřejmě, že to udělá hodně, ale vím, že každá firma ty dotace povolené nemá, takže je potřeba se zaměřit i na to.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pavel_l:

@roman_ A po odečtení té dotace je to výhodné? Vy…
@pavel_l To neviem posúdiť, len viem, že na dotácie najviac doplácajú tí, čo ich nedostanú, pretože majú kvôli nim predražený produkt. Bolo to vidieť, keď zrušili dotácie na plynové kotle, ako to pomaly nenápadne šlo všetko dolu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?