coverphoto
Aktivní

bayt

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. bře 2013
Info o bydlení
Stav   Přestavuji byt
Projekt   Byt
Aktivita
129 příspěvků ve fotoblozích
2 801 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (33)
Kolekce
  • Co mě zaujalo
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dobrý den, máte někdo dulux easy care barvu na stěnách a jak vám vyhovuje?

  • naveMáme vymalovanou jednu stěnu v pokojíčku, ale upřímně mi zase tak super odolná a omyvatelná nepřijde. A navíc při aplikaci dost smrdí a dlouho trvá než přestane.
    Vloni jsme malovali Dulux vinyl mattem většinu bytu a myslím, že to úplně stačí, navíc si ji může člověk nechat natónovat na jakýkoliv odstín.
    • bayt
      AUTOR
      @nave  ach jo, takze moc omyvatelna neni? zustavaji fleky? nekdo mi rikal, ze po omyti navic zacne byt leskla?
      • pavulkaMy máme na stěně v kuchyni Dulux easy care koupelna a kuchyň. Ta omyvatelná je. Máme ji nad kuchyňskou linkou, navazuje na benátský štuk a pokračuje za kuchyňský stůl. Za mě je perfektní, dá se z toho otřít i mastnota z vaření. Ale kupovali jsme ji v Polsku, tady už se tuším skoro vůbec neprodává.
        • pavulkaTu klasickou easy care v oranžové plechovce máme v pokojíčku na jedné stěně. Máme hodně výrazně modrou, barva je krásná. S omyvatelností netuším, jak na tom je, děti jsou ještě malé, tak jsme nemuseli zatím řešit nějakou velkou katastrofu. Ale loni jsem hýbala v pokojíčku nábytkem a pí jedné komodě zůstaly na stěně fleky. Přetřela jsem je barvou a nikde není poznat, že by se tam něco dotíralo. Takže za mě třeba super do pokojíčku nebo místnosti, kde je předpoklad, že se nějaká část umaže a bude se přetírat.
          • bayt
            AUTOR
            @pavulka  Tak přesně tu modrou chci taky do pokojíčku dětem 🙂
            • andik.czKdekoli malujeme uz dáváme jen tuto.
              Tmave modrou mame ložnici a je super. Ještě jsme dávali do pokojíčku anglickou mlhu a pak jeste jednu nějakou. A z tech omyvatelnych co jsme uz zkoušeli je nejlepší.